NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 [samsung Galaxy S Advanced] ClockWorkMod Recovery wersja 6.0.3.8 Custom Recvoery dla Galaxy S Advanced. Wgrywacie modyfikację na własne ryzyko. Instalacja CWM Pobierz plik uipdate.zipupdate.zip Umieść plik na karcie pamieć Uruchom tryb recvoery Wyłącz urządzenie Następnie przy próbie włączenia trzymaj Home, Power i Volume Up Z listy wybierz Update.zip Plik się wgra autokratycznie. Wykonaj Reboot. Te recovery nie zapisuje się w systemie i trzeba je wgrywać za każdym razem!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Przy uruchomieniu recovery mam opcje: reebot system nowapply update from adbapply update from external storagewipedata/factory resetwipe cache partitionapply update from cache nie mam "Update.zip"plik wrzuciłem na kartę pamięci do katalogo download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 kolego.. ty masz root-a. masz custom recovery... po co ja sie tak męcze....ehhh było sprawdzić <udusi> Pobieraj ROM i gapss i wrzuć na kartę pamięci rom i gapss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Przepraszam Nie znam się jak mówiłem ;DNapewno pomożesz innym tym tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Sorry pomieszałem ci.. idz do tamtego tematu... Musisz wykonać opisane operacje w innym temacie..tu masz inne stock recovery i to w błąd mnie wprowadziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejdasek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To jest jakiś 'chwilowe' CR? Bo nie ogarniam czemu po instalacji mi zniknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niestety. To jest takie "chwilowe Recovery" i za każdym razem trzeba je wgrywać od nowa poprzez w/w opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1081 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Da się tym zrobić backup efs?Nie umiem znaleźć tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A po co masz to robić?Wystarczy backup danych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz kamiński Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jak prubuje wrzucić ten plik na telefon to wyskakuje coś takiego : niemożna przenieść updateużądzenie jes odłączone lub wyłaczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A jaką wersje systemu posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam. Chcę się tylko zapytać gdzie znajdę CWM 6.0.4.5 lub wyżej ? Albo jak po prostu nie ma tej wersji, to co mam zrobić żeby jakoś zainstalować CY 11 KitKat 4.4.2 ?Jak też jest inny sposób na zainstalowanie tego to czy mogę dostać jakiś ? Bo już poczytałem trochę o nie których aplikacjach, ale jedyne co zrozumiałem to tylko CY 11 będę mógł zainstalować poprzez CWM.Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podał jakiś inny sposób i jak mógł to wytłumaczył go w punktach, co pobrać i w ogóle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kd35 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Podłączam się pod pytanie wyżej, czy z CWM 6.0.3.8 z tego tematu da sie wgrać cyangenmod 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nowszego recovery nie widzę dla tego telefonu.więc musisz korzytać z tego co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelas Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Hej, pozdrowienia dla wszystlocj na forum! moja kobieta zaczęła ostatnio narzekać na zawieszanie sie swojego i9070, więc jakiś tydzień temu zrobiłem jej upgrade stockowego firmware'u z 2.3.6 do 4.1.2... niestety było tylko gorzej, więc zabrałem się wczoraj za instalację Cyanogena... i klops.. root poszedł ok, jednak w CWM po wipe'ie, wchodząc w 'instal zip from sdcard' i wybierając 'choose zip from sdcard' printuje sie tylko 'E:Can't mount /sdcard/' i koniec.. poszukałem troche i trafiłem na coś takiego, ale to chyba nie do i9070 jednak, bo odin nie daje rady tego wrzucić... ostatecznie po paru godzinach walki (kiedy telefon po włączeniu potrafił już tylko wyświetlić info, że upgrade się nie powiódł) poddałem sie i wrzuciłem odinem jeszcze raz czyste 4.1.2... macie panowie jakieś sugestie, jak rozwiązać problem? hint: nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale cwm który jest w linku na początku tematu, po odpaleniu wyświetla wersję 6.0.2.8, nie jak jest sugerowane 6.0.3.8 p.s. przyznam, że jeśli po tylu godzinach rozkminiania nic z tego nie wyjdzie, to będę całą tę imprezę traktował jako osobistą porażkę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @obywatelas Błąd "E:Can't mount /sdcard/" to, z tego co wiem brak Karty SD... Czy rzeczywiście w tym telefonie nie ma Karty SD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 w recovery w opisie może być błąd. Sugerujemy się anglojęzycznymi forami i nie wszytko sprawdzamy.. nie mamy możliwości. PS. masz problem z karta pamięci.. sformatuj ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelas Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wreszcie trochę wolnego czasu, więc racam do tematu..Czy rzeczywiście w tym telefonie nie ma Karty SD ?PS. masz problem z karta pamięci.. sformatuj ją.karta jest i przez e3 jest wykrywana i obsługiwana.. w końcu to z niej ładuję chwilę wcześniej samego CWM'a, który juz niestety nie potrafi jej wykryć.. ale OK, specem nie jestem, więc jeśli jesteście pewni, że to wina karty i trzaba ją sformatować, to czy wystarczy w takim razie zwykły format z menu ustawień telefonu, czy trzeba ją jakoś specjalnie przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Karta jest nie dobra.CWM nie moze jej zmontować, masz odpowiedz.Czemu działa ci na stock recovery, a na CWM juz nie ? Jaka to karta ? Firma , clasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio747 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czy ta metoda nabija licznik flashowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 niewykrywa update.zip ani root. zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dzięki NeoCM strasznie mi pomogłeś Dnia 14.03.2015 o 21:17, hgcfjj napisał: niewykrywa update.zip ani root. zip jeśli masz androida 2.3.6 to wgraj upgrade na 4.1.2 wtedy zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lubiński Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 sory że odgrzewam stary temat ale czy jest jakieś Custom Recvoery na tego telefonu które można wgrac na stałe ? jak tak to skąd je mogę pobrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi