NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 [samsung Galaxy S Advanced] ROOT dla systemu Jelly Bean Metoda tylko dla systemów z Jelly Bean!!!Robicie to na własne ryzyko.Nie nabija licznika flashowań!! Rootowanie Pobierz plik ziproot.zip Umieść go na karcie pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Podczas uruchamiania trzymaj Home, Power i Volume Up Gdy pojawi się stockowe recvoery <3e> Wybierz update from external storage Wskaż plik i zainstaluj Na końcu reboot 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buncek84 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 dzięki.wreszcie mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 @buncek84 trochę cierpliwości i każdy wychodził by zadowolony. Bardzo się cieszymy! ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarD Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema,może mi powiedzieć gdzie mam wkleić plik root,bo tutaj mi go nie czyta.Dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A umiesz czytać ze zrozumieniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgcfjj Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 koniecznie trzeba ściągnąć na kompa a potem na karte przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Można bezpośrednio na telefon pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgcfjj Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 czyli mam zje**ne recovery :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoHot Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 @hgcfjj o czym Ty mówisz? Nie możesz go włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgcfjj Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 wiem jak sie włącza recorvery mode ale niepokazuje plików zip dziwi mnie jedno wpiołem karte brata i pokazało roota do sgs+ { i9001) w formacie zip. a go niema na karciea jalbym wygrał innego kernela to by coś dało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zrób zdjęcie jak wygląda Twoje recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgcfjj Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 WAŻNE INFO JEŚLI CI RECOVERY NIECZYTA root.zip TO MASZ KARTE PAMIĘCI ZJECHANOM (nieoznacza to ze karta nadaje sie do wyrzucenia) musisz kupić nowom jeśli chcesz roota (~20zl 4gb 28zl 8gb) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil0096211111 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 mam pytanie co robić jak mi nie czyta pliku na starej karcie ani nawet na nowej? pomocy anuluje pytanie plik na nowej karcie odczytało bez problemu po prostu nie wgrałem go jak należy a poradnik bardzo przydatny. anuluje pytanie plik na nowej karcie odczytało bez problemu po prostu nie wgrałem go jak należy a poradnik bardzo przydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi