tiestobunio Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 NEXUS ROM V2 dla X8 by ArtoSevenWitam!Wiem,że prawie już każda przechodzi osoba przechodzi z Andka 2.2.1 itd na 2.3.7,ale pamiętam jak pierwszy raz jak zrootowałem telefon itd. to właśnie ten Rom sobie wgrałem "Nexus".Powiem wam szczerze,że bardzo mi się spodobał,bo wiadomo co nowe to i dobre choć nie zawsze,ale w tym przypadku to tak było.No,ale co wracając do tematu to Rom bazwoany jest na Mini CM czasem ktoś się mnie pyta jaki jest dobry Rom z adnków 2.x.x ,więc jeśli ktoś się skusi to proszę Zmiany:-Gradacja kolorów jest lepiej niż kiedykolwiek, więc czarny kolor jest bardziej intensywny-Nowy-ustawienie wyświetlania-Używania Aplikacji Google bardziej stabilny niż poprzednia (w zależności od sieci)-OC pozostał na 710Mhz bo czuję się bardziej stabilny-+ fix sd prędkość prędkość-Wyrzutnia łuk-Compas działa i działa dobrze-Honecomb tapeta i reszta pamięci wewnętrznej o 208mb-Za pomocą plastra miodu temat, który mam zmodyfikację systemuScreenyDownload:ROM:http://www.multiupload.nl/UZHIZFVBNMWymagania:kernel: stockukończony baseband:z końcówką xx15Instalacja1.Nexus-x8 sciągnięty Rom zmien nazwę na update.zip v2.zip2.Skopiuj (ROM) update.zip na kartę SD3.Wybrać update.zip z xrecovery menu i czekać aż do końca4.Po update.zip wybierz ustawień fabrycznych dla full wipe) z xrecovery5.Restart6.Cieszyć się ...***Autor Romu jak i Ja nie jestem odpowiedzialny za uszkodzenie telefonu***Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi