ZysQ Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam, znacie moze jakis sposob na to? Zaden program nie chce mi tego wykonac, oneclick, ten z podpietego tematu w tym dziale tez nie, jakies propozycje? Jesli zly dzial przepraszam ale jestem nowy. Zmieniłem tyt./przeniosłem.Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A ten sposób?Masz zablokowany bootloader, wiesz o tym?http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/846-root-jb-lg-swift-l5-e610/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZysQ
Witam, znacie moze jakis sposob na to? Zaden program nie chce mi tego wykonac, oneclick, ten z podpietego tematu w tym dziale tez nie, jakies propozycje? Jesli zly dzial przepraszam ale jestem nowy.
Zmieniłem tyt./przeniosłem.
Neo
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi