herbata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam,zainstalowałem na swoim Ace 2 Cyanogenmod, ale jednak postaniwiłem wrócić do systemu 2.3.6. Wszystko okej, ale kiedy wchodę w tryp Recovery nadal jest tam CWM Recovery i przez to nie mogę zrobić roota.Czy ktoś wie jak usunąć CWM?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A jak wróciłeś do systemu 2.3.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herbata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zainstalowałem 3-plikowy rosyjski rom, a potem jednoplikowy 2.3.6 XEO i w taki sposób wrociłem na GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 To nie powinno być CWM recvoery.Ciekawe. Spróbuj jeszcze raz przeflashować.Czy na tym rosyjskim zaznaczyłeś opcje re-partition?Bo ten rom był z modyfikowanym plikem pit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herbata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak, zaznaczyłem opcję re-partition. Nie jestem w stanie określić czy był z modyfikowanym plikiem pit.Sprobuję jeszcze raz przeflashować.Kolejne flashowanie pomogło.Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Poszukaj w necie oryginalnego recovery. Powinien gdzieś być. Potem flashuj przez Odina chyba opcja PDA(nie pamiętam jak to się robiło:D). A dlaczego wracasz na ten strasznie wolny i słaby Ginger Bread? Przecież Ace II dostał update do 4.1.2 JB wraz z nowym TouchWizem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A tu jest nawet Polski XEO bez brandu.http://live.samsung-updates.com/details/18921/Galaxy_Ace_2/GT-I8160/XEO/I8160XXMG2.html To ja mając Galaxy Ace 2 męczyłem sie jeszcze na GB, a tu już od ponad 50 dni J.B 4.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herbata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kurcze. Niestety kiedy zaonstalowalem XEO i wszedłem w Recovery ponownie pojawił się CWM Recovery.Miałem Zainstalowanego 4.1.2 ale GB chodzi o niebo lepiej i płynniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herbata
Witam,
zainstalowałem na swoim Ace 2 Cyanogenmod, ale jednak postaniwiłem wrócić do systemu 2.3.6. Wszystko okej, ale kiedy wchodę w tryp Recovery nadal jest tam CWM Recovery i przez to nie mogę zrobić roota.
Czy ktoś wie jak usunąć CWM?
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi