NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 [Galaxy Note 2] Root & Recvoery - wgrywanie Metodę przeprowadzasz na własne ryzyko.Nie ponosimy odpowiedzialności za uszkodzenia. I. CF - ROOT by Chinfire Włączamy tryb debugowaniu w urządzeniu Zainstaluj o ile nie masz sterowniki USB : http://d-h.st/a7H Pobierz Program ODIN Odin3_v3.04.zip Pobierz Plik do root-owania urządzenia: http://download.chainfire.eu/264/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100.zip Pobrane pliki wypakuj. Włącz program ODIN W oknie PDA umieść plik z rootem (musi być w postaci tar.md5) Odznacz opcję Re-partition Wyłącz telefon Uruchom go w trybie DOWNLOADVol down + Home +Power, potem Volume UP Podłącz telefon pod port USB, odin powinien wskazać połączenie Wybierz START Po wgraniu telefon się zrestartuje. II. Root with Advanced CWM - By Phil3759 Włącz tryb Debugowania Upewnij się, iż masz wgrane sterowniki USB (link znajduje się w/o metodzie) Pobierz program ODIN Odin3_v3.04.zip Pobierz plik do CWM : philz_touch_4.64-n7100.tar.rar Pobierz pliki do root-a Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-signed.zip Umieść go na karcie pamięci Uruchom program ODIN W oknie PDA umieść plki phil_touch...md5 Odznacz opcję Re-partiton Wyłącz Note 2 Uruchom go w trybie DOWNLOAD Vol down + Home +Power, potem Volume UP Podłącz go pod port USB ODIN powinien zakazać połączenie... Kliknij opcję Start Po wgraniu.. uruchom telefon w trybie recovery Volume Up+ Home + Power Zainstaluj plik z ROOT-em Install zip from sdcard... Na końcu Reboot.wątek: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31801060&postcount=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuspl Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 mam pytanie bo po wejsciu w cwm moj andek wywala sie na plecy jest wykrzyknik czerwony i nie mam instal sdcard tylko update poradziłam sobie:) a co oznacza knox warranty void1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Spróbuj ponownie zainstalować drugą proponowaną metorą. Zrób zdjęcie jak to się przedstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1905 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Czy ta metoda dziala rownież na gt 7105 note 2 lte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 raczej nie, postaram się dodać poradnik dla Twojego Note 2 LTE jednak nie obiecuje, mam zająć się młodszą kuzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi