jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Witam chciałbym zainstalować sobie w moim blade III pro CM 11 przy instalacji wyskakuje mi coś takiego co zrobisz żeby udała się instalacja? Z góry dziękuje Edytowane 2 Października 2016 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wgrac czysty soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zainstaluj te recvoery. cwm.rarte jest dla twojego.Pro po... musisz pobrać inny rom jak ci ten nie odpali..Pobierałeś rom dla wersji PRO? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zła wersja CWM Recovery, Pobierz te: recovery-clockwork-6.0.4.4-atlas40.zipWgraj przez CWMPotem Reboot recovery I w tedy pójdzie Ci instalacja CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pobrałem ta wersje wierzycielem na kartę i instalowałem przez CMW potem rozrobi reboot system now i nic nadal mam wersje 6.0.3.5 coś robię zle? Instalacja się kończy niby jest dobrze a nie zmienia się nic. Nie znam się na tym pierwszy raz to robię ;/ pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bo ty masz ZTE BLADE III PRO....oj kolego czemu od razu nie piszesz.... masz inny cwm... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bo ty masz ZTE BLADE III PRO....oj kolego czemu od razu nie piszesz.... masz inny cwm... ehhTak mam ZTE BLADE III PRO to co ma w takim razie zrobić? Bo teraz nie mam żadnego softa i telefon leży bezużyteczny. Co zrobić by wgrać CM ? Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zainstaluj te recvoery. cwm.rarte jest dla twojego.Pro po... musisz pobrać inny rom jak ci ten nie odpali..Pobierałeś rom dla wersji PRO?Nawet nie widziałem ze to jest istotne ;/ a mogę prosić o link do CM z androidem 4.4 dla PRO?Jak mam zaistalowac tego CWM? Bo jak chce go wgrać za pośrednictwem CWM to nie mam możliwości nie widzi tego rara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie widzę romu na ten model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To co proponujesz teraz robić? Ja usunąłem tamten i jestem teraz bez niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub4003 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A możesz mi polecić jakiś? najlepiej 4.4 bo ten z tego co wiem mniej ramu ciągną chyba, ze się myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek40 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dnia 27.01.2014 o 19:26, NeoCM napisał: Zainstaluj te recvoery. cwm.rar te jest dla twojego. Pro po... musisz pobrać inny rom jak ci ten nie odpali.. Pobierałeś rom dla wersji PRO? ... po 5-ciu nocach nieprzespanych trafiłem na to forum... Dziękuję bardzo za cwm dla blade III pro. Nieosiągalne nigdzie indziej. Naprawdę WIELKIE DZIĘKI! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jakub4003
Witam chciałbym zainstalować sobie w moim blade III pro CM 11 przy instalacji wyskakuje mi coś takiego co zrobisz żeby udała się instalacja?
Z góry dziękuje
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi