FreaK Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Cześć,mam proste pytanie. Czy Kernel Vengeance można zainstalować gdy mam Cyanogenmoda 10? I jakie mam wybrać moduły do pobrania i wgrania? Mam do wyboru 3.0.8 oraz 3.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Uwaliłeś fona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FreaK Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No to już wiesz, iż wgrać go nie można hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FreaK Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Bywa i tak mwheheheh A jest jakiś kernel, dzięki któremu podkręcę procesor do 1,3 GHz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FreaK
Cześć,
mam proste pytanie. Czy Kernel Vengeance można zainstalować gdy mam Cyanogenmoda 10? I jakie mam wybrać moduły do pobrania i wgrania? Mam do wyboru 3.0.8 oraz 3.4
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi