feromagnez Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mam problem z klawiaturą, kiedy piszę szybciej to się zamknie sama od siebie. jakaś pomoc by była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spróbuj zainstalować inną klawiaturę ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 1. Jaka to klawiatura?Nie wiem , czy to systemowa, czy jakaś obca... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 feromagnez Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 jest to systemowa klawiatura, czy jakaś dobra klawiatura z sklepu, za którą nie trzeva płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek Sqaders Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Możesz ściągnąć SwiftKey Keyborad jednak jest ona płatna. Edytowane 14 Lutego 2014 przez aloisy Nie tolerujemy kradzieży intelektualnej - next time BAN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja spotkałem fajną klawiaturę ostatnio.Fleksy :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syntellia.fleksy.kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
feromagnez
Mam problem z klawiaturą, kiedy piszę szybciej to się zamknie sama od siebie. jakaś pomoc by była?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi