siczku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, mam wgrany mod gingerxd v29 shakira na stocku i mam taki problem że gdy włączam aplikacje np gre wyłącza mi sie muzyka. wie ktoś jak to zmienić lub zna jakąś aplikcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 znaczy się grasz i słuchasz muzyki w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siczku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 włączam muzyke i gra, ale przy włączeniu gry odtwarzacz zatrzymuje muzyke. To jakaś opcja utrzymania wiekszej ilosci ramu a nie błąd telefonu lub romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A robiłeś tak prędzej? Bo nie znam nikogo, kto by grał i słuchał muzyki...Telefon nie jest wstanie robić kilu rzeczy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siczku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 x8 na 2.1 bez romu to robi... Zawsze siedząc busie włączam muze i odtwarza jeśli mam wyciszone dzwieki w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A masz zainstalowany odtwarzacz od SE? Jak w wersji 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siczku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 to inny odtarzacz z wersjii romu. Ale to też raczej nie odtwarzacz. Tu chodzi o rom i jakąś opcje w nim. Zapewne gdy używam dużo ramu ten rom po prostu zatrzymuje aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 To nie ma nic wspólnego.W ustawieniach odtwarzacza masz opcje "odtwarzaj w tle.." ROM nie jest na tyle inteligentny, aby zatrzymywał coś kosztem czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 servus124 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A mnie sie wydaje, ze po prostu telefon ma za malo ramu i ubija playera Mialem to samo na galaxy s1. Wejdz w ustawienia programisty i na samym dole ustaw sobie maxymalna ilosc aplikacji w tle. Jesli to nie pomoze to raczej rom taki lipny, lub masz jakiegos taskera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siczku Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 W ustawieniach odtwarzacza masz opcje "odtwarzaj w tle.." Nie mam tego w tym odtwarzaczu. Ale chętnie bym sie dowiedział który odtwarzacz ma tą możliwość staw sobie maxymalna ilosc aplikacji w tle.lub masz jakiegos taskera. Nie mam takiej opcji w x8 a tasker tego nie robi bo już go odinstalowałem i dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siczku
Witam, mam wgrany mod gingerxd v29 shakira na stocku i mam taki problem że gdy włączam aplikacje np gre wyłącza mi sie muzyka. wie ktoś jak to zmienić lub zna jakąś aplikcje?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi