NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Macie możliwość pobrania i zainstalowania modowanego TouchWiz, który działa na CM11 Pobierz TouchWizhttp://d-h.st/fQb Instalacja:poprzez tryb Recvoery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Od razu ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kusi mnie, aby ten launcher sprawdzić na 4x hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddev Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tylko na KitKacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Działa to na S3 i9300 CM11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Powinno.mi na LG 4X HD działało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mam problem. Po instalacji cm 11 i gapps od razu zainstalowałem ten launcher. Jednak po wybraniu go, pasek pozostaje taki jaki był pasek powiadomień się nie zmienia podobnie jak ustawienia, ikony i telefon. Jak to zainstalować, żeby działał w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Pokaż screena jak to wygląda, bo nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Ikon to nie zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No bo to zostanie takie jakie było. Nawet na screnach od autora nie ma mowy o zmianie tabel w ustawieniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A ten pasek przezroczysty jak na tym porównaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Hmm wiesz co.. musze poszukać cały motyw z Galaxy S 4Na pewno jest taki port.. jeżeli będzie z plikami res-famerwork to będziesz miał cały Touch wiz Tylko nie wiem czy zadziała na CM 11 //poszukamTu masz przezroczysty pasek notyfikacji: S4-Statusbar-Kitkat-V3.zip Instalacja przez CWMTu masz coś na podobę Touchwiz .. http://www.mediafire.com/download/qsa8o1w9tt4tqdm/S5_Revolution_V1.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro710j Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zainstalowałem obydwa ale nic się nie zmieniło, nie mogę również zainstalować klawiatury z note 3. Gdzie się znajdują pliki launcherów może tam da się coś przeedytować? Na razie zostanę na CM 11, z wgranym tym TW i dodatkowo Galaxy S4 Theme HD Free z google play i włączonym rozszerzonym pulpitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpingus Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 też próbowałem i lipa, zawsze mnie korci Cyanogenmod, bo niby jest fajny, ale jest jedna lipa i zawsze wracam do orygnalnego S4... aparat. Aparat i w wersji Google i Cyanogenmod to straszna lipa, żeby nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 @xpingus zawsze możesz doinstalować jakąś aplikacje dodatkową od aparatu. Jednak to nie zmienia faktu, że Tobie to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxford Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam. A czy da się to jakoś odinstalować czy trzeba od nowa CM11 wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Starczy motyw zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Galaxy SIII działa a także na lenovo a760 z CM 10.2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Trybała Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak można to odinstalować? Bo mam błąd związany z klawiszami na ekranie które wgrałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zainstaluj inny launcher. Może wipe pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engineer Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Trzeba robic full wipe? Bo po zainstalowaniu wywala ze program ui przestal dzialac... I dlaczego ui, a nie TW czy trebuhet jak przeciez to tylko launcher mialo podmienic... Dobrze, ze sobie backupa zrobilem, bo bym sie tylko wkurzal teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nie odpowiadam za to, że coś ci nie działa...Z motywami na CM 12 jest tak samo. Po załadowaniu niektórych nie da się nawet wyłączyć telefonu tak wariuje. I jakoś nie płacze z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie działa na Xperia Z1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451573Tu masz od note 3, typowo przeportowany, nawet ma ikony z touchwizza, nawet weather widget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi