NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W tym temacie możecie napisać swoje opinie dot. telefonu Motoroli Moto G Jak sprawuje się systemJak pracuje bateriaOpinia o słuchawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio009 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 System działa jak należy, czyli nie ma ŻADNYCH przycinek, wszystkie aplikacje działają bardzo płynnie. Bateria przy sporadycznym dzwonieniu, wysyłaniu sms, kilkugodzinnym korzystaniu z internetu, czasem Messenger wytrzymuje 2-3 dni. Telefon spełnia wszystkie moje wymagania, posiada genialny wyświetlacz, w miarę szybki procesor. Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na moją Motorolę Naprawdę szczerze polecam, w tej cenie nie ma lepszego telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A jak słychać rozmówcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonsil12 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Rozmówcę słychać bardzo wyraźnie i czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jest tutaj ktoś obeznany w audio? Interesuje mnie to jak ten telefon gra na lepszych słuchawkach dokanałowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi