Adek1906 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy da się zainstalować CyanogenMod na w/w model Samsunga ? (tj. Galaxy GT-S7560) Bardzo proszę o szybką odpowiedź zmieniłem tytuł/Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Na stan dzisiejszy nie. Dlaczego? Brak ogólnego supportu dla w/w modelu.Nie możesz liczyć na razie na Custom Romy na bazie samsunga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adek1906 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czyli szybko się nie spodziewać możliwości zainstalowania owego modu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jedynie na co możesz liczyć to ROOT i CWM Recvoery.Dziś nawet przeglądałem fora w zakresie romów, ale ich brak. Widocznie ten model ma pecha, bo nikt się nim nie interesuje. Developerzy wolą serię Galaxy S i Ace.Jeszcze do tego Samsung wprowadza nowe urządzenia jak Galaxy Grand Neo...Chociaż powinno się coś na niego pojawić, bo to w końcu Samsung.. musisz czekać. Chociaż jest informacja o CyanogenMod 11 na ten model.Ale jest to port z Galaxy Ace II +http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48360639#post48360639 Ale jest sporo błędów...kamera, nagrywanie...W sumie umieszczę wątek na forum dla tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adek1906 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kurde ale pech, kupiłem telefon po pieniądzach, wiedziałem, że pierwsze co to wgrywam cyanogenmoda...a tu taka lipa heh. Co do ROOT i CWM Recovery to nawet nie wiem o co chodzi. No nic jeszcze raz dzięki, że się ktoś w ogóle zainteresował tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie jest tak źle.. wprowadziłem cie nie co w błąd..http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1262-galaxy-trend-gt-s7560-dev44-cyanogenmod-11/Masz tu ROM na bazie CM dla twojego..Dziś przeglądałem xda i nie zauważyłem go, bo był w innym dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adek1906
Czy da się zainstalować CyanogenMod na w/w model Samsunga ? (tj. Galaxy GT-S7560) Bardzo proszę o szybką odpowiedź
zmieniłem tytuł/Neo
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi