siczku Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 mam pytanie, jaki jest najszybszy rom do xperii x8? Miałem gingerdx v29 shakira ale mulił i miał błędy z google play. Szukam by nie mulił i nie miał błędów no i był czysty, czyli podstawowe aplikacje bez żadnych dodatków. Android minimum 2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 CM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A może jakiś link dla kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siczku Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 oki już sie dokopałem. Niby froyo najlepszy ale ja wybrałem gdx v29 i pasi, ale dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prezes22 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Po moich ostatnich testach mogę polecić MiniCM7. Ma wyeliminowanych sporo błędów ze zwykłego CM7 Shakira i parę drobiazgów, których zabrakło w standardzie - np. radio FM. Link tutaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siczku
mam pytanie, jaki jest najszybszy rom do xperii x8? Miałem gingerdx v29 shakira ale mulił i miał błędy z google play. Szukam by nie mulił i nie miał błędów no i był czysty, czyli podstawowe aplikacje bez żadnych dodatków. Android minimum 2.3
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi