Witek Atlantyda Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cześć !Jestem użytkownikiem CM11 od kilku tygodni . Dotychczas udawało mi się aktualizować system na bieżąco , a dodam że wybrałem rodzaj aktualizacji obejmujący również te codzienne . Z braku czasu , nie korzystałem z tableta przez kilka dni . Po włączeniu byłem zaskoczony ilością aktualizacji do pobrania . Najniższa/najstarsza to cm-11 20140106- Nigtly a najnowsza z końcówką ''14 ''. Tę najnowszą już zainstalowałem bo była najwyżej na liście . Teraz pytanie . Czy powinienem zainstalować również te poprzednie aktualizacje ? Czy mogę pozostać z tą ostatnią bez straty dla istotnych zmian wprowadzonych w poprzednich apdejtach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam. Najnowsza ma zawarte zmiany, jakie były dodane to wcześniejszych wersji. Więc nie ma sensu instalować starszych wersji.To są wersje nocne, dlatego jest ich tak sporo.Szczerze mówiąc, to poprawią coś w kodzie- aktualizacja, dodany nowy skrypt, znów aktualizacja, zmieniony lub naprawiony bug, aktualizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 do mnie nie ma żadnych ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czasami tak jest bo zmiany w wydaniach nocnych często widoczne nie są, co nie oznacza ze ich nie ma. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 On ma nieoficjalną wersję Cyanogenmoda, nie do końca wspieraną przez zespół CyanogenMod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A czy to coś zmienia ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tak, bo nie wyjdzie mu aktualizacja. Bo nie jest w bazie Cyanogenmod.org ( jeszcze nie) A telefon poinformuje cię o nowej wersji nocnej, jeżeli zostanie ona udostępniona na serwerze CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No chyba że jakiś developer ma własną aplikację do swojego OTA. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No to już jest inna bajka Masz SGS 3... to się dobrze składa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Masz SGS 3... to się dobrze składa...A czemu, jeżeli mogę spytać?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dział na ciebie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi