pawel054 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pobrałem i zainstalowałem zgodnie z instrukcją :http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/772-jb422jdq39e-cyanogenmod-101-by-adc-team-release-5-kernel-34x/Telefon działa, wifi również, gry itd.Problem jest z dodzwonieniem się.Mogę dzwonić z tym nie ma problemu, ale nikt do mnie nie może się dodzwonić (wyskakuje komunikat, że użytkownik już z kimś rozmawia).Może ktoś z tym pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W sumie nie wiemy jak...Musisz zmieć ROM, bo ten kernel nie współpracuje z twoim Romem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel054 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wziąłem teraz kernela, cm'a i gappsa stąd : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315448Teraz będzie współpracować? (właśnie instaluję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Musisz sprawdzić. Po instalacji kerneli rób w recovery :advanced/wipe davlik-cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel054 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dalej to samo, "wybrany numer jest zajęty"...Zaraz mnie coś trafi. Co może być nie tak?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 wgraj od nowa ROM bez kernela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel054 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wczoraj już rozwiązałem problem, sorry, że dopiero teraz piszę.Wszystko było źle bo w recovery dawałem Add next zip file (albo jakoś tak) i instalowałem wszystko od razu.Trzeba najpierw zainstalować samego CM'a (wg. instrukcji, czyli wipy trzeba porobić itd), niech się odpali, poustawiać jakieś opcje czy coś itp Wyłączyć telefon, znowu wejść do recovery, zainstalować gabbsy od razu po instalacji zrobić wipe dalvik jeszcze w recovery. Dopiero potem zrobić boot systemu.Teraz wszystko działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel054
Pobrałem i zainstalowałem zgodnie z instrukcją :
http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/772-jb422jdq39e-cyanogenmod-101-by-adc-team-release-5-kernel-34x/
Telefon działa, wifi również, gry itd.
Problem jest z dodzwonieniem się.
Mogę dzwonić z tym nie ma problemu, ale nikt do mnie nie może się dodzwonić (wyskakuje komunikat, że użytkownik już z kimś rozmawia).
Może ktoś z tym pomóc?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi