NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 [LG 4X HD] Vanir Nightlies | Faster than the average ROM <K.K 4.4.2> Teraz pojawił się szybszy CyanogenMod 11 pod modyfikacją Vanir ROMMożecie doświadczyć lepszych efektów niż na zwykłym CM A w nim znajdziecie: -Halo 2.0-Android 4.4.2-PIE-AppBar-Freaking insane speed-Custom toolchains, -O3, OptiPNG, bionic, krait, and dalvik performance commits, -fstrict-aliasing, custom CFLAGS, and MORE!-A Vanir performance on/off toggle-UI mode switcher-Tablet statusbar split-Compiled with GCC 4.8-etc (But seriously, this frickin' thing is PACKED with features). Pobierz:ROM:http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=2446#downloadsGapss:http://www.emccann.net/dho/5-Gapps/ Instalacja:Pobierz ROM i Gapss Umieść je na karcie pamięci Wejdź w tryb Recovery Wipe systemu itp Zainstaluj: ROM GAPPS Rebootxda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2609285 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skora82 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam pytanie czy gapps pobieramy wszystkie z podanej strony czy któryś konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ja bym polecał te o największej wadze MB, przynajmniej ja ich używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ROM dobry i bardzo szybki, używam od tygodnia i jestem pod dużym wrażeniem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrhrhr Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony. nie spodziewalem sie, ze moj lg moze dzialac az tak plynnie rewelacja. bardzo dziękuję użytkownikom forum za dobre tutoriale i posty informujące o tym jak modować lg p880! propsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 @hrhrhr ogromne dzięki za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin Cube_78666 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam Działa to jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A dlaczegoby nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmarek1993 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 link do Vanir KK mogę prosić bo tam są tylko do 5.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=3222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmarek1993 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 @DaRkShAdOw no dzieki wielkie @DaRkShAdOw a sprawdzałeś 5.1 jakaś wersja nadaje się do codziennego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Nie mam tego telefonu, wiec nie sprawdziłem, ale @PeliKan go miał i możliwe że miał ten rom to jak wejdzie na forum może wypowie się na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 @lukaszmarek1993Na swoim 4X miałem AOSP 5.1 i nawet da się go używać, chociaż najlepiej proponuje Ci Oficjalny Cm11, według mnie najlepszy rom na te urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmarek1993 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 @PeliKan Ok dzięki wielkie za opinie a prosiłbym bym Cię o link do danej wersji jaką uważasz za najlepszą bo z czego wiem jest kilka : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @lukaszmarek1993proszęhttp://get.cm/?device=p880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi