NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Samsung Galaxy S III mini GT-I8910 i GT I8910N (NFC) Firmware W tym wątku możesz pobrać czyste softy od Samsunga.Dużo linków było dostepnych na serwerze hotfile, który został zamknięty.Narazie zasób jest słaby i nie ma wszytskich wariantów.. ale to szczegół Firmware dla GT-I8910http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I8190 Dedykowany czysty dla Polski XEO:4.1.2 JB MG4http://live.samsung-updates.com/details/19376/Galaxy_S_3_Mini/GT-I8190/XEO/I8190XXAMG4.html Firmware dla GT-I8910Nhttp://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I8190N Instrukcja wgrywania softu:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1208-galaxy-s-iii-mini-instalacja-czystego-firmwarestocku/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_2087 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam!Dla GT-I8910N który link jest do pobierania http://live.samsung-...evice=GT-I8190N ponieważ jest tam dużo wersj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wszystkie dostępne na tej stronie są na ten model. Standardowo każdy posiada język polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_2087 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A który może być najodpowiedniejszy tak zeby był czysty ponieważ w rubryce region sa rozne oznaczenia chyba sieci np. oznaczenie vodafone lub o2 itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Najbardziej czyste to te nieoficjalne romy. CyanogenMod itp. Osobiście ten bym pobrał http://live.samsung-updates.com/details/19879/Galaxy_S_3_Mini/GT-I8190N/DBT/I8190NXXAMG1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wersja z NFC nie ma polskiego wariantu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam, mam pytanie odnośnie wersji na livesamsung jest wersja TPL t-mobile, a ja posiadam w Orange I8190NXXAMB1, czy to nie problem jak jest inny operator ?Pierwszy raz biorę się za androida, proszę o wyrozumiałość Czy nie lepiej wgrać cyjanogena 12 od maclaw.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jeżeli zainstalujesz rom z T-Mobile, to będziesz miał aplikacje tego operatora+ animacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Czyli zostaje mod Cyanogen żeby śmietnika nie mieć od operatorów, a jak będą problemy to poćwiczyć z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Lub znaleźć soft oznaczony XEO który jest bez śmieci od operatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik10 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jeśli piszę w złym dziale to proszę o przesunięcie/ usunięcie posta.Pytanie dotyczy tego jak można zmienić układ/ukryć niepotrzebne ikony aplikacji w CM11 (w stocku dla s3mini poprostu wystarczyło lewy klawisz i tam była taka opcja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Temat jest o wgrywaniu firmware, a kolego piszesz o problemach z CM. Przykro mi jestem zmuszony ukarać. Utwórz temat w odpowiednim dziale i następnym razem uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djeerg Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dałoby się wrzucić soft na inny serwer? Ten "rapidgator.com" bardzo obniża prędkość pobierania, poza tym nie mogę nic pobrać bo zatrzymał się licznik na godz 14 minut odpowiedzialny za dopuszczenie mnie do kolejnego pobierania (limit pobierań 1 na 2 godziny). Oczywiście pobierałem jako darmowy user. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 z tej strony też możesz pobrać http://www.sammobile.com/firmwares/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Chce pomóc koleżance, która ma problem z zamulającą S III mini. Telefon nie jest złamany. Jaki jest obecnie najnowszy/najlepszy ROM dla S III mini, który pozwoli cieszyć się pełną funkcjonalnością - znajoma nagrywać wideo również potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dobry jest cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscerus Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Pomoże mi ktoś mianowicie chodzi o to ze chciałem pobrać sobie CyanogenMod 12.1 z tej strony http://novafusion.pl/downloads/i wyskakuje mi błąd 503 Service Temporarily Unavailable czy mógłby ktoś podać inną stroną lub coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 piszesz w złym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscerus Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ten soft pobiera się 4h albo trzeba zapłacić 51zł żeby pobierał szybciej jest jakiś inny sposób żeby pobrać to inaczej (nie płacąc no i nie 4h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Te softy sa z oficjalnych zrodel. Znaczy sie, umieszczaja je do pobrania ludzie od samsunga... Wiec ciezko o inne zrodlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Przepraszam że się wtrące ale tam powinno być GT-8190 a nie 8910 [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Może być i też nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A mi wieloplikowiec jest potrzebny, a nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zauważ że teraz nie robią wieloplikowych romów. Były one tylko na telefony z gingerbread 2.3. Wyżej to już rzadko, jak nie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi