jankessster Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cześc mam problem otóż mój samsung przy ładowaniu telefonu kablem do sieci blokuje menu , system CM 10.1 stable z xda . Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oryginalna ładowarka? Może jakieś spiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 oryginalna , nie działa dolny panel tj : menu i aplikacje te co są obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ten rom chyba tak ma. Bo ostatnio ktos mial taki sam problem. Widocznie wina softu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Cześc mam problem otóż mój samsung przy ładowaniu telefonu kablem do sieci blokuje menu , system CM 10.1 stable z xda . Jakieś pomysły?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi