NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Użytkownicy, którzy zainstalowali CyanogenMod mają w zestawie Fie manager od CyanogenModa.Dla zwykłych użytkowników, włączony jest tryb bezpieczny i nie ma dostępu do katalogów systemowych. CyanogenMod pozwolił ją sobie ukryć, aby zwykły użytkownik nie usunął skadnika z systemu i nie popsuł telefonu. Pokaże wam jak włączyć w/w opcje. Wchodzimy w Manager Plików Wybieramy opcję UstawieniaWyświetlą się opcje, więc wybieramy Główne ustawieniaNastępnie wyszukujemy opcję Tryb dostępu i klikamy na niąZobaczymy kilka opcji, wybieramy Tryb dostępu do rootaProgram spyta nas o uprawnienia ROOT, więc je przyznajemy. Możemy cieszyć się pełnym dostępem do katalogów systemowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Kawka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Może nie jest to konkretnie temat dotyczący root'a, ale chciałem zapytać czy to normalne jeśli podłączę telefon (SAMSUNG S3 na CM11) to pokazuje mi się telefon jako aparat i wchodząc w niego mam tylko dwa foldery - DCIM i Pictures - co jeśli chcę wrzucić muzykę czy coś? Wcześniej na orginalnym firmware miałem tych folderów więcej, a tu takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bo podłączasz go w trybie aparatu. Dlatego widzisz w/w foldery.Włącz debugowanie USB a wróci wszystko do normy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 a to ciekawe u mnie w CM11 ta zakładka wygląda tak: i gdzie ten ROOT?menedzer plików v2.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zjedź na dół, powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 to są już wszystkie pozycje jakie tam występują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja nawet w CM 12 mam podobne ustawienia i jest opcja dostępu do root-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 gratulujea dlaczego u mnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 zrób screena po opcji zaawansowane. (tak jak masz w pierwszym screenie dodanym..) dodaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 jak to mówią, "błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli" ale co tam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 jak to mówią, "błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli" ale co tam: Nie bądź protekcjonalny. Nie masz opcji po prostu. Masz OnePlus One A soft czysty cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 a co to jest to "A"?mam taki softy jaki dala fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 pobierz z xda cm file manager a ten odinstaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 pobierz z xda cm file manager a ten odinstalujczy możesz wskazać konkretną lokalizację? widze ich co najmniej kilka różnych wersjji...?i czy powinienem to robić ZANIM będzie update systemu do CM12? swoja drogą od trzech dni czekam na update OTA - czy to normalne? można go jakoś recznie wymusić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 1. wybierz sb którą wersje chcesz najlepiej najnowszą 2. jak podmienisz plik w \system i nadasz uprawnienia to i tak nadpisze to w najnowszej wersji cm'a po updacie3. za jakiś czas powinien być, jednakże z strony get.cm powinneś już znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 On ma czystego CM 11Dlatego nie ma tych opcji. Ma pakiet google, więc nie ma roota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 On ma czystego CM 11Dlatego nie ma tych opcji. Ma pakiet google, więc nie ma roota. takie informacje przydało by sie napisać w pierwszym poscie - uniknęłoby się wprowadzania użytkowników w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi