NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zachowasz, ale zachowasz ten problem, z którym się borykasz.A możesz podłączyć go do kies-a (jak jest włączony ?) może w tedy da się pobrać te dane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicker Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 mogę, ale od razu zglasza, że tel zablokowany i nie ma dostępu do danych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No to Ci nic nie poradzę kolego.. Chyba, ze awaryjne odzyskiwanie systemu... w Kies.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicker Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 czyli teoretycznie nie ma szans na odblokowanie/odzyskanie danych czy jest jakaś nadzieja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djarr Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witamniestety umnie to nie działa, mam prawdopodobnie inną wersje recovery - tu widzimy e2 natomiast u mnie jest e3. Podczas instalacji wywala że 'signature instalation failed'.Da się to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 U ciebie wszystko jest w porządku. Zrób pełne wipe i spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djarr Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Niestety wipe nic nie dało. Pozatym , zasadniczo, to mi recovery w ogóle nie lokalizuje plików na ext sd- te update.zip z cwm mam na pam wewnętrznej. Dodam, że to już próba z drugą sd na fat32.Coś tam powęszyłem - i czy nie powinienem aby próBbować z tymczasowym cwm? i czy koniecznie musi byc ono instalowane z external sd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tymczasowe recovery jest dla Galaxy S Plus i Motoroli Milestone Ty masz stałe. Nie wolno używać innego CWM z innych telefonów.Każdy telefon ma swój osobny kernel Pro po co oznacza ex-sd?Twój telefon czyta takie pamięci jak integral_sd (pamięć wewnętrzna wbudowana)external_sd (pamięć dodatkowa sdcard) Ty piszesz o jakiś sposobach formatowania kart... Poczytaj: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1380-r%C3%B3%C5%BCnice-mi%C4%99dzy-android-recovery-a-custom-recovery-cwmtwrp-i-inne/Jeszcze to: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1466-jak-instalowa%C4%87-romy-za-pomoc%C4%85-funkcji-cwm-clockworkmod-recovery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djarr Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Przepraszam za niefachowe terminy.Plik update.zip mam zapisany na internal-sd (w recovery jest to sdcard, tu jest również podmontowane external-sd). Fat32 wzięło się z tąd ż gdzies tam wyczytałem coby własnie ten format był odpowiedni dla external-sd - mi nic to nie dało, na external widze tylko folder /navigator. Przeto próbuje instalowac cwm z internal, robiąc uprzednio wipe ... i nadal tosamo - signature istalation failed.Co robie nie tak?Lekcja odrobiona - problem rozwiązany... częściowo. Ktoś może doradzić odnośnie flashowania przez heimdall'a na linuksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Chojnacki Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzięki bardzo Wszystko pięknie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam,wgrałem plik update.zip na kartę pamięci ale nie mam opcji ,,apply sdcard:update.zip''. Na zdjęciu było pokazana wersja recovery 2e a ja mam 3e. Próbowałem z czteroma kartami pamięci i formatowałem na trzy sposoby. W recovery mode mam tylko to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ale masz opcje apply update from sdcard - to jest to samo, tylko ręcznie wskazujkesz plik.A w poprzedniej wersji tyb odzysku sam wynajnował plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tak ale przy ręcznym wkazaniu pliku z pamięci urządzenia zawsze jest błąd. A folder /extrernal_sd jest zawsze pusty (nie zależnie z którem kady pamięci korzystam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A telefon czyta Ci kartę pamięci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tak, muszę najpierw robić np ROOT-a czy coś innego? Jestem zielony w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 wiesz co?Chcesz root-a?To w mojej sygnaturze masz link do kingo root- nim sobie zrób.Daj znać czy poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Root Failed Do CWM wymagany jest root?Ogólnie to ten sam problem którymiał uzytwkonik djarr parę postów wyżejDodam jeszcze że mam telefon z Play i oprogramowanie lekko przez nich zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Harisch Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam, mam problem, wchodzę w adroid system recorvery, robie wipe, daje apply update from external storage, wybieram paczke update.zip.Chwilę sie coś w grywa i moim oczom ukazuje sie CWM recorvery. Klikam reboot system i wchodze jeszcze raz, żeby sprawdzić czy sie wgrało i okazuje sie że nadal mam adroid recorvery. @Edit Już nie ważne, zrobiłem tak jak wczesniej, z tym że po przejściu do CMW wgrałem nowy ROM. Tym razem CMW sie zachował i niemam już android recorvery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djarr Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 witampod linkiem jest cwm 6.0.2.8 -tymczasowe!skąd moge pobrac te własciwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Najnowsze jest tylko takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz1103 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mam problem panowie i panie... Kiedy Chcę Zainstalować to cały czas piszę "signature verification failed"Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A na jaki telefon instalujesz ? Masz Grand Neo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesskaf Nazwiskowski Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (Mam czysty telefon który nie był modifikowany)Otóż gdy wgrywam update.zip na sd wchodzę do recorvery i.... nie wykrywa tego pliku - po prostu go nie ma, co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Najwidoczniej złe miejsce wskazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Może wrzuciles nie na kartę tylko do pamięci telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi