Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 CWM Recovery 6(tymczasowe) Download:update.zip Instalacja:1. Pobieramy plik zip.2. Umieszczamy go na karcie pamięci.3. Przechodzimy do recovery.4. Klikamy opcję Apply update from sd card5. Wybieramy plik update.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kdokamil Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To CWM normalny czy tymczasowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Tymczasowy. Wymagany jest do instalacji CyanogenMod-a Edytowane 14 Listopada 2015 przez DaRkShAdOw Jest tymczasowe, nie stałe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja nwm czy ja jestem jakis inny ale nie mam opcji " Flash update.zip wybieramy w recovery" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie masz takich opcji? apply update from ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jesteś niesamowity Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opcje w recovery mogą się różnić. Zobacz czy masz takie jak w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Poradziłem Sobie Jeszcze raz dziękuje Jak bd w Gdańsku to się odezwij , stawiam browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Byłem ost. na delegacji, gdybym wiedział.... heheTylko przed wgraniem CWM zrób pełne wipewipe partition datawipe cacheadvenced-> wipe davlik-cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneckixD Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mam to Recovery i podczas instalacji Cm 11 Wyskakuje mi komunikat , że instalacja została przerwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVladek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam, ja w swoim telefonie nie posiadam funkcji update`u z karty micro sd, mogę coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wypisz jakie masz funkcje w recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVladek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 reboot system now, apply update from ADB, apply update from external storage (przy wyborze tej opcji jest błąd montowania sd), wipe data/factory reset, wipe cache partition i apply update from cache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ta opcja powinna być aktywna apply update from external storageWejdź w apply update from ADB może tam coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVladek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Po wejściu w tę opcję telefon się zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Coś jest nie tak. Proponuje wgrać oryginalny soft od początku. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/642-wgrywanie-nowego-romu-pda-jednoplikowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVladek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wgrałem system od początku, i dalej jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ZMIEŃ KARTĘ PAMIĘCI!!! Czy ona w ogóle Ci działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVladek Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Działa, na obydwu kartach po wejściu w apply update from externel storage występuje błąd: E:failed to mount /sdcard (Invalid argument) @edit po zastosowaniu karty 3 zadziałało , a po resecie telefonu i ponownym uruchomieniu cwm (VOL+ HOME i POWER) uruchamia się standardowe recvoery, a nie cwm :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wgraj czysty stock i od nowa zacznij wgrywać root i CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicker Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam wszystkich.to moja pierwsza wizyta na Tym forum,Czy instalując CWM tracę dane w pamięci telefonu???Chodzi mi o to, że zablokowałem sobie telefon Galaxy Ace2 (za dużo prób narysowania kodu, i teraz mogę tylko rejestrując się na konto, problem w tym, że i tych danych nie przyjmuje) a według opisu http://setuid.pl/omijanie-hasla-blokady-ekranu-android/mogę podobno coś z tym zrobićandroid nie był aktualizowany,Pozdrawiam wszystkich forumowiczów bickerdziękuję za każdą sugestięi oczekuje serii pytań, które naprowadzą mnie na rozwiązanie problemu i odzyskanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam.CO to za poradnik na tamtej stronie... kolego, toś to lanie wody.Oczywiście w jakiś sposób tam racje ma, ale to hmmm Będziesz musiał wykonać reset, po prostu wyczyścić go do danych fabrycznych.Taka jest specyfika android-a.nie wiem czy jest sens bawienie się w podmianę plików recovery, aczkolwiek jest to jedno z rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicker Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witaj,a w jaki sposób mogę odzyskać zdjęcia i dane zapisane na telefonie wiem, że i tak czek mnie wipe ale może wcześniej się jakoś da odzyskać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zdjęcia i muzyki nie stracisz.Jedynie aplikacje i gry/ kontaktyTo nic nie da, że podmienić CWM jak w tym poradniku, bo i tak nie wywalisz tego zabezpieczenia. To dobry sposób na zainstalowanie innego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bicker Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 czyli robiąc reset do ustawień fabrycznych zostaną mi zdjęcia i muzyka ???czy podczas tworzenia kopie poprzez CWM, zachowuje wszystkie te dane (zdjecia, kontakty, programy, muzyka itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi