Grzesiek95112 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Niestety nie mam tyle czasu i nie zrobię tego sam.Zauważyłem, że duzo ludzi ma problemy z polskim językiem.Jeśli chcesz pomóc w tłumaczeniu, co jest całkiem proste czytaj dalej.Zamieszczam tutaj 3 pliki, z językiem angielskim. Można pobrać, przetłumaczyć i przesłać mi je (to nie jest trudne, to zwykłe pliki tekstowe, które można otworzyć notatnikiem). Dzięki temu mogę zmodyfikować stockowy ROM dodając do niego język polski.arrays.xmlplurals.xmlstrings.xmlJak taki plik edytować:Otworzyć plik notatnikiemBiorąc za przykład linijkę z pliku strings.xml<string name="cancel">Cancel</string>Należy edytować tylko to, co w tutejszym przykładzie jest na zielono.Wyzej podana linijka powinna wyglądać tak:<string name="cancel">Anuluj</string>Tam gdzie są takie znaki jak %2$s proszę nie tłumaczyć.Trochę tego dużo, ale w połączeniu z more locale myślę, że nie będzie trudno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirt1222 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam. W jaki sposob moge wgrac owe pliki do paczki z romem (dokladnie to gdzie je wgrac ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 To są pliki z framework-res.apkMusisz zdekompilować, zamienić i skompilować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyrpk@onet.pl Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dał byś rade to zrobić w najbliższym czasie ??? był bym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi