NeoCM Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zainstaluj sterowniki USBWyłącz KIES-aWłącz tryb debugowania USB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxuxu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @NeoCM A mogę link do sterowników do USB, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 @Roxuxu @Roxuxu W prawdzie nie nazywam się NeoCM ale prosze www.mediafire.com/download/a4hd8y0c1iakysk/Samsung-Usb-Driver-v1.5.49.0.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxuxu Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 @PeliKan Dziękuję bardzo <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar Roryfer Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Po wgraniu przez Odina moj Samsung S3 uruchamiał się sam - a jak wystartuje Android to operacje trzeba powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 No i nie rozumiem o co chodzi?Masz taką taką opcje w ODIN- reset f time - jak to zaznaczysz to się sam zrestartuje.. a odznacz to.. to zobaczysz co się stanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscerus Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wszystko fajnie poszło po zrobieniu wyskoczyła apka SuperSu, ale mam problem kiedy chce wejść w galerie wyskakuje komunikat za mało miejsca na dysku... wchodzę w pamięć a tam pisze 0,00 B/0.00 B A na karcie pamięci pisze 3.06 GB /7,28 i powie mi ktoś czemu pamięć systemowa jest posta i nie mogę nic instalować ni nic? dodatkowo wyskakują mi denerwujące żółte napisy PDA Phone CSC H/w.... proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Pokaż to, co ci wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziec7 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 witam posiadam gt-i8190n i chciałem wgrac sobie cyanmoda bo mam brand od t-mobile postepowałem jak w instrukcji napisane i wyskakuje mi ten bład UPDATE-SuperSu-v1.10.zip dostaję komunikat: E: Failed to verify whole-file signaturE: Signature verification failed to poszedłem dalej jak w temacie troszke czekałem aby sciagnął mi sie ROM (XEO-I8190XXAMG4-20131105170144) dzis prubuje przez odnia wgarc ROM a tu dalej nie chce chodzić po chwili wyskakuje mi Fail operacji i na tym koniec. Moze ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 wgraj custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A co do instalacji przez odin.. zapewne brak sterowników. Trzeba pobrać, w Google wpisać: Samsung USB Drivers i zainstalować. Chyba, ze masz Windows 8/10 to zastosuj się do tego http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/1333-Fastboot-ADB-Driver-FIX-dla-Windows-8/10-z-komunikatem-"waiting-for-device" co prawda jest to głównie dla sony ale na innych sterownikach też działa. W sumie to na wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziec7 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 jezeli chodzi o sterowniki to jest ok zainsatowane z kies. a o co dokladnie chodzi z tym custom recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Sterowniki zainstaluj manualnie i wyłącz kiesa na czas flashowania. Custom recovery jest to coś jak bios w Windows. Przez nie można instalować nie oryginalne oprogramowanie, robić ustawienia fabryczne itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziec7 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 no własnie mialem wyłaczonego kiesa. a gdzie znajde custom recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W tym temacie przecież. Jest w formacie .tar.md5 czyli instalujesz to przez odin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Panowie szybkie pytanko Wrzuciłem koleżance cm11.0_golden.nova.20151017.ODIN_TWRP, ale okazało się że strasznie ta wersja laguje i muli. "w ogóle wszystko jakoś wolno chodzi i się zawiesza"W takim razie chcę jej wrzucić najnowszą wersję cm12.1_golden.nova.20151114.ODIN_TWRP. Może ona pozwoli na komfortowe działanie Androida na S III mini. Aby wgrać nową wersję muszę ściągać cm12.1 w wersji "odin" i cały zabieg przeprowadzić z wykorzystaniem Odin_v3.07 jak pierwotnie się robiło, czy ściągnąć cm12.1 "recovery" i w jakiś sposób zaktualizować system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 cm12.1 jeszcze gorzej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 DaRkShAdOw, co polecasz w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 ja używałem cm 10.1(poradnik również jest na tym forum) i chodził błyskawicznie ale miałem jakiś problem przez który zmieniałem Rom, tylko nie pamiętam co to było, sprawdź sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek99990 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam Tel I8190N - Android 4.1.2 Tmobile. Mam dwa cele: 1 Wywalić zbędne aplikacje operatora i ogólnie zwolnić miejsce w pamięci wewnętrznej. 2 Mieć pełną możliwość instalowania aplikacji na karcie SD. 3 Może troszkę polepszyć działanie telefonu, może przyśpieszyć, ale niekoniecznie. (stabilność przede wszystkim) Myślałem, że wystarczy root i jakiś menadżer plików i będzie ok, ale teraz nie wiem czy wystarczy. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Uruchomienie trybu Recovery daje wynik jak na zdjęciu. Czyli wnioskuję, że uruchamia się oryginalny tryb, zamiast nowy? -Czy koniecznie muszę zmienić soft na inny, aby wgrać roota? jeśli nie to co mam zrobić, żeby dalej poszło? -Jeśli jednak trzeba nowy soft, to planowałem ten http://live.samsung-updates.com/details/19376/Galaxy_S_3_Mini/GT-I8190/XEO/I8190XXAMG4.html ale nie mogę go z tej strony pobrać, bo (brak limitu - płać dolary) Jest jakieś inne źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie musisz zmieniać systemu a masz juz root ? Jeżeli tak to zainstaluj TWRP ze sklepu play lub wgraj recovery przez Odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek99990 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Lolek omawiany przeze mnie stan jest właśnie po wgraniu recovery przez Odina. Lecz wygląda na to że pomimo prawidłowego wgrania recovery nie uruchamia się on. Jak widzisz nie mam menu pozwalającego na instalację pliku z UPDATE-SuperSu-v1.10.zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zrób Root przez Kingo ROOT i wtedy pobierz TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeebs Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 "uruchom tryb Recovery" robie to ale wyskakuje mi logo samsunga i nic więcej nie mogę zrobić cały czas mam to logo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 "Odińcem" wgraj TWRP i jeśli już stock to Virginity V14 lub Project Noble v2Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi