NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tylko do L7 Masz inny kenrel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjjjaaaa Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 szkoda, bo do LG-P710 nie ma jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Developerzy nie chłapią się do LGNawet G2, czy Flex nie mają, aż takiego wsparcia jak np. samsungi czy sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjjjaaaa Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 a więc wielki błąd przy zakupie, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip J Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam mam problem z wejsciem recovery :/ wszystko zrobiłem jak w poradnikach Zainstalowałem najnowsze recovery : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1627-optimus-l7-p700-clockworkmod-recovery-v6032/ Włączałem metodą power/menu/vol+ i włącza się coś takiego : using thiS MODE, SERVICE CENTER can back up and recovery your data. press and hold the power key more than 8 seconds to reboot and continue using phone Oczywiście sobie to przetłumaczyłem i metodą power/menu/vol+/- i robi się hard resset :/ Mam roota, bootlader powinien byc odblokowany bo go odblokowywałem aktywując recovery ps. bootlader odblokowywałem z poprzedniej paczki, czyli 2.8 ponieważ wolałem nie ryzykować uwaleniem fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRadar Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Siema. Wrzuciłem sobie Prime_KitKat_p700_signed_042714_124545 i za chiny ludowe nie mogę rozłączać rozmów. Da się coś przełączyć czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsell Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wgrałem wszystko jak należy, żadnych błędów nie było, a telefon się włącza już dwie godziny i nic. CO ROBIĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jeszcze raz cały proces wykonaj Kacper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsell Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Spróbowałem i nic. Włączał się całą noc i nic. Tylko kolorowe konfetti z ekranu włączania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Pers Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siemanko wszystkim. Mam problem co Kapsell.. mianowicie telefon wyświetla jedynie kolorowe konfeti. Telefon nie jest wyszukiwany przez system. Nie wiem co mam zrobić. Pomóżcie..Cala instalacja przebiegla bez problemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pawel, u Ciebie telefon sie wlacza czy juz sie wyswietlil ekran główny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Pers Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ogólnie to sprawa z tymi kafelkami które mi się pojawiały przy włączaniu się rozwikłała (jeszcze raz zainstalowałem ROMa) ale pojawił mi się inny problem... Nie moge wysyłać sms.. Dochodzą do mnie smsy, moge dzwonić lecz nie moge wysyłać smsowCo jest tego przyczyną? edit: Problem rozwiązany: Próbowałem w ten sposób : kliknij na "Telefon" i wpisz kod: *#*#4636#*#* . Następnie wybierz "Informacje o telefonie", przewiń stronę do samego dołu i kliknij na "Odśwież" przy "SMSC". Jeżeli numer będzie nieprawidłowy, pojawi się "update error" lub puste pole to ręcznie wprowadź numer: +48601000310.Siema, ogólnie to jednak jest tylko chwilowe rozwiązanie przy najnowszym update'ie Kikkat Prime Szymela... no i do tego dojsc czesto sie zawiesza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To jest błąd romu jak widzisz..Musisz czekać na update. Nie bardzo da się to ręcznie naprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Pers Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ;/ czyli nic innego tylko czekać ? kurde.. pytanie czy Szymel się jeszcze za to zabierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 to ten kolega z innego forum, co modyfikuje lekko cm ? Jeżeli inny team poprawi, to on pewnie też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Pers Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tak, ten co poprawia cm. Zainstalowałem najnowszy jego ROM no i teraz tak mam że przy każdym resecie, zawieszeniu telefonu muszę ponownie wykonywać ten krok z SMSC.Chyba że polecacie jakis ciekawy ROM. Bo w sumie spodobał mi się ten ROM z wyglądu i dzięki funkcjom jakie się znajdują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Ogiegło Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam. Zainstalowałem sobie własnie tego ROM'a i wszystko byloby ok gdyby nie słaby zasięg. Momentami mam zero kresek. Czy ktoś wie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 @Przemysław to już jest błąd romu. Zrób wipe cache , może pomoze. Tak jak Neo napisał, czekaj na kolejny update.Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Bujakowski Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Czy w CM 11 naprawiony jest problem z CM10? tzn brak zasięgu, brak możliwości wejścia w aparat i sypanie się pokolei wszystkich aplikacji google jedna za drógą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecio24 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 jak przejść z cm 11 kitkat prime na oryginalny play lg l7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Przez KDZ updater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Bogdan (DilejPL) Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mam problem! Mam ciągle konfetti i nic! Nie ma na to rozwiązania problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 tzn co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doer Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 hey, czy mogę zainstalować KK 4.4 na wersji oprogramowania v10c-DEC-07-2012 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi