ba_rt87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zrobiłem flash bootloader i restart telefon zrobił, po włączeniu zrobiłem recovery flash i też restart się zrobił. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A ROOT-a masz /? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba_rt87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tego nie robiłem jeszcze. A jeżeli restary mi sie porobiły to wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 to nie okey.Bo jak nie uruchomisz telefonu to kaplica będzie.Spróbuj uruchomić CWM jak coś.Trzymaj Home, Power i Volume UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba_rt87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jestem w recovery mode. Mam na ekranie. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a masz CWM Recovery >?Jak tak to pobierz ROM i gapps i wrzuć je na kartę pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba_rt87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie było żadnego CWM tylko , że mam przytrzymać 8 sekund do restertu telefonu, to wszystko. Pewnie znowu coś nie tak To chyba zbyt skomplikowane dla mnie a chciałbym zobaczyć czy mój l7 bedzie lepiej działał tzn szybciej. bo głupi facebook wywala do głónego menu.To skoro nie było CWM to coś źle zrobiłem tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tak.Na moje brakuje ci czegoś.Nie wiem sterowników USB. Zrób najpierw ROOT-a tym farmaroot. Bez odblokowanego bootloadera nie wgrasz CWM...Próbuj też z innymi portami USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba_rt87 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak robie root tym framarot to wogole mnie wywala go menu i nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Masz coś nie tak z telefonem.Zrób mu reset i w tedy spróbuj od nowa cokolwiek robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba_rt87 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mam zainstalowane 20V to oprogramowanie. To może być od tego? Bo próbowałem 10V i nic. Ciągle error wyskakiwał. Takie dokładnie V20A_00 bez brandu operatora bo tel miał PLUS gsm brand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uk3yo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Yo. Wgrałem koledze ostatnio ten system i działa prawie wszystko. Nie można wysyłać wiadomości.Macie jakieś pomysły na fixa do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 CIągle tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uk3yo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Okej problem się jakoś rozwiązał <nie jestem pewien jak>Dopytam się go dokładnei co zrobił i dam tutaj edita. obra w kodzie cm10 jest błąd z numerem centrum serwisowego sms w Plus GSM Rozwiązaniem może być zmiana numeru centrum serwisowego lub backup ap-nów z softu poprzedniego gdzie te SMS-y działały zastąpienie tych złych apn ze swojego backupu Lub wpisanie w klawiaturze: 1 *#*#4636#*#* 2 Informacje o telefonie 3 Zjechać na dół, jest tam wolne pole SMSC, należy wpisać numer Centrum SMS w Plusie (+48 601 000 310) i kliknąć aktualizuj, nie wiem czy te ustawienia się zapiszą po re-bocie telefonu musiałby ktoś sprawdzić, jak działa przed re-botem i po re-bocie Nie trzeba wpisywac numeru wystarczy wejsc w te opcje i tam jest guzik odswiez potem aktualizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisuPL Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam. Co mam pierwsze zainstalować ? Rom czy Gapps ? I jeszcze pytanie jak polski słownik wgrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najpierw wgraj.. a potem pytaj o słownik.. 1. pierw zainstaluj ROM2. następnie Gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisuPL Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki za pomoc, śmiga jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Najpierw rom potem gappsy, a następnie klawiaturę ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisuPL Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jaką klawiaturę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wybierz sobie https://play.google.com/store/search?q=klawiatura&c=apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timoteo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nie działa 1 link do Softu :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @Timoteo link poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medol Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam!!Zabrzmi jak pytanie idioty i tak to potraktujcie Jak skopiować plik do GAPPS kart pamięci?? Nie kumam tego polecenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Przenieś. Funkcja kopiuj- wklej też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjjjaaaa Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 funkcjonuje to też dla LG-P710? Czy tylko P700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi