NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ROOT dla urządzeń z serii LG Optimus L7 II Wykonujesz roota na własną odpowiedzialność, tracisz gwarancje. ROOTowanie:Pobieramy aplikację Framaroot.apkFramaroot-1.8.0.rar Rzucamy plik na kartę pamięci Instalujemy Włączamy aplikację i wybieramy SuperSU lub Superuser Wybieramy opcję Gandalf I mamy ROOT-a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksatynos PL Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Mam pytanie jakim sposobem odrootowac telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 http://www.tricksdroid.com/2014/01/how-to-root-and-unroot-lg-l7-ii.html W tym linku masz info, jeśli nie rozumiesz angielskiego, wrzuć sobie do tłumacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie możesz dodać opisu do nas na forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam. Mi tak jakby ROOT nie działa na L7 II. Robię tak, jak jest opisane, następnie restartuje telefon i nic. Zero zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A pojawiła się aplikacja superuser lub SuperSU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Tak, supersu pojawia się, lecz wchodząc w supersu, nie wyświetla żadnych aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To pobierz z Google Play aplikacje busybox installer i je doinstaluj.Potem sobie pobierz android terminal ( i potem wpisz SU) Daj znać co się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 W terminalu wychodzi następująca informacja:/system/bin/sh: su: can't execute : Premission denied 126|u0_a92@android: / $Natomiast, po włączeniu aplikacji Busebox Installer, mam informację "Your device is rooted". Tak jakby telefon był zrootowany, lecz nie jest.Wszystko już działa, jak powinno. Zainstalowałem ze sklepu Play supersu i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Roota mamy, wszystko jest malina, ale czy kiedykolwiek powstaną jakiekolwiek custom romy na tego LG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Roota mamy, wszystko jest malina, ale czy kiedykolwiek powstaną jakiekolwiek custom romy na tego LG ? pytanie nie na temat, no ale...Z tego, co wiem, to za niedługo będzie można się spodziewać KitKata od LG dla L7 II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 pytanie nie na temat, no ale...Z tego, co wiem, to za niedługo będzie można się spodziewać KitKata od LG dla L7 II już jest KK oficjalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweloss Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Na Androidzie 4.4.2 KK nie działa. Coś wiadomo na temat roota dla L7 II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Brak.Za świeży system.Najprędzej uporają się z nim Japońce.. Vroot bym spróbował na twoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Vroot, kongo nie działa też, na razie najlepiej wyłaczyć aplikacje i daje sie żyć jest płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan012 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Witam Mam pytanie . Otóż po kliknięciu gandalf telefon wraca mi do siatki aplikacji i nie dzieje się nic poza tym . Po ponownym uruchomieniu również nie pojawia się nic nowego . Co może być przyczyna ? Czy może mieć to związek z tym że na telefonie jest brandowany soft plus ? Edytowane 8 Października 2015 przez DaRkShAdOw Nie branderowy, tylko brandowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Najlepiej bedzie jak wgrasz najnowszy niebrandowany soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam Mam pytanie . Otóż po kliknięciu gandalf telefon wraca mi do siatki aplikacji i nie dzieje się nic poza tym . Po ponownym uruchomieniu również nie pojawia się nic nowego . Co może być przyczyna ? Czy może mieć to związek z tym że na telefonie jest brandowany soft plus ?a jaka wersja? 20a? nie zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan012 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 a jaka wersja? 20a? nie zadziała To jest oryginalny 4.1.2 . Telefon nie był aktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 wgraj od razu wersje 20c jest z rootem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi