Witam. Jakiś czas temu zaktualizowalem CMa do najnowszej STABILNEJ wersji i od tamtego czasu wchodząc do sklepu play mam caly czas "brak połączenia" mimo iż internet mam włączony. Dziś zrobiłem aktualizacje do najnowszej NIESTABILNEJ wersji , ale problem nadal jest. Odinstalowywałem sklep i instalowalem jeszcze raz , instalowalem nawet starsza wersje sklepu , czyściłem dane w "aplikacje" , ale nic to nie dało. Co moge z tym zrobić? Nie znam sie aż tak na tym wszystkim więc proszę o pisanie w języku który da się zrozumieć Pozdrawiam serdecznie!
Pytanie
Tido
Witam. Jakiś czas temu zaktualizowalem CMa do najnowszej STABILNEJ wersji i od tamtego czasu wchodząc do sklepu play mam caly czas "brak połączenia" mimo iż internet mam włączony. Dziś zrobiłem aktualizacje do najnowszej NIESTABILNEJ wersji , ale problem nadal jest. Odinstalowywałem sklep i instalowalem jeszcze raz , instalowalem nawet starsza wersje sklepu , czyściłem dane w "aplikacje" , ale nic to nie dało. Co moge z tym zrobić?
Nie znam sie aż tak na tym wszystkim więc proszę o pisanie w języku który da się zrozumieć Pozdrawiam serdecznie!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi