TomPL2 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Model Y5 2019, Android 9, EMUI 9.1.0 Nie mogę znaleźć opcji instalowania/przeniesienia aplikacji na kartę SD - czy w ogóle jest taka możliwość czy EMUI tego nie dopuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Musisz posiadać zrootowane urządzenieWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomPL2 Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dzięki. A czy tego Huawei można w ogóle zrootować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jeżeli jest możliwość instalacji TWRP to będzie taka możliwośćWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomPL2 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Niestety nie mam pojęcia o TWRP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TomPL2
Model Y5 2019, Android 9, EMUI 9.1.0
Nie mogę znaleźć opcji instalowania/przeniesienia aplikacji na kartę SD - czy w ogóle jest taka możliwość czy EMUI tego nie dopuszcza?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi