Krzysztof Meisel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 czesćPowiedzcie mi dlaczego nie mogę zainstalować aktualizacji?mam sgs3 z CM 10.2 i ściągnąłem aktualizacje (cm-11-20131226-NIGHTLY-i9300) przez system i po próbie instalacji wyskakuje komunikat z błedem:E:failed to open /sdcard/0/cmupdater/cm-11-20131226-NIGHTLY-i9300.zip (no such file or directory)E:signature verification failed Co robię źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Pobierałeś przez telefon w ustawieniach ? Spróbuj przez CWM zainstalować. Mogło ci wszystkich plików nie pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 pobierałem przez telefon.rano chciałem wgrać cm11 przez recovery to mi też błedy wywalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ale takie błędy masz aktualizując przez CWM ( tryb odzysku) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 te błędy co podałem wyżej to przez system update w telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Spróbuj wgrać system wchodząc w tryb recvoery.Plik pobrany znajdziesz w tej lokalizacji co pobrałeś - Install ZIP from sdcard- choose zip...- wyszukujesz i wciskaszpotem masz - install .... yes...reboot na końcu. Jaki masz Recovery ?TWRP czy CWM ? (ClockWorkMod) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 CWM v5 dobra znalazłem ja przez ten recovery( cwm)dałem instal i wyskoczył errorE;error in/ emmc/o/cmupdater/cm-11-20131226-NIGHTLY-i9300.zip(status 7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zainstaluj najnowszy CWM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200501Pobierz zip (tourch) Zainstaluj przez Recvoery i zrób reboot recovery. I potem rom i powinno byc dobrze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Meisel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ok. spróbuje tak zrobić i dam znać jak poszło. Dobra udało sie. teraz muszę to przetestować. Jeszcze raz dzięki i masz u mnie piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysztof Meisel
czesć
Powiedzcie mi dlaczego nie mogę zainstalować aktualizacji?
mam sgs3 z CM 10.2 i ściągnąłem aktualizacje (cm-11-20131226-NIGHTLY-i9300) przez system i po próbie instalacji wyskakuje komunikat z błedem:
E:failed to open /sdcard/0/cmupdater/cm-11-20131226-NIGHTLY-i9300.zip (no such file or directory)
E:signature verification failed
Co robię źle?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi