Andzej Gr Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam jestem nowy proszę o pomoc usunąłem partycje systemową mam tylko recovery czy jest jakiś program do przywrócenia partycji systemowej czy tel to cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Rozumiem, że recovery to TWRP? Jeśli tak to prawdopodobnie sformatowałeś partycję systemową. Wystarczy zainstalować na nowo system i telefon będzie działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Drogi użytkowniku, Twój temat został poprawiony. Następnym razem sprawdź nasz poradnik podczas tworzenia. Wiemy, że jest Ci przykro i więcej nie popełnisz tego błędu . Twoje konto zostało zlecone do szpiegowania i nasza agentka @Jadwiga Bot będzie miała Cię na oku. Jest tajny sposób, aby zdjąć szpiegostwo. Obok mojej wypowiedzi kliknij. Na koniec zapraszam Cię, abyś zobaczył. Facebook Fanpage CyanMod Naszą grupę na Facebook Nowości w świecie technologii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 witam recovery to twrp ale jest problem ze takiego systemu nie mogę zainstalować próbowałem kombinacja 3 przycisków bootlandera mam odblokowanego jakie są jeszcze inne sposoby na wgranie systemu i dziękuje za zainteresowanie nie wiem jak z czasem ale będę o 21 na forum witam jak pisałem wcześniej próbowałem wgrywać system ale nic z tego podpinam przewód i wciskając przycisk głośności na minus przegłodzę do bootlandera pisze ze odblokowany podpinając kabel i wciskając przycisk głośności na plus wchodzę do twrp i to wszystko co mogę zrobić jak podepnę przewód to łączy się z komputerem ale nie pokazuje jak dawniej pamięci wewnętrznej pisałeś ze wystarczy wgrać system tylko jak nie ma pamięci wewnetrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Trochę nie rozumiem co napisałeś. Próbujesz wgrać system (coustom) przez twrp czy stock rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 próbuje wgrać oryginalny rom NEM-L21C432B132_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Przez TWRP go nie wgrasz, nie mam pojęcia jak to jest z huawei ale prawdopodobnie przez ADB będziesz musiał wgrać, poczekaj na potwierdzenie kolegi wyżej, który bardziej ogarnia te urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 8 godzin temu, DusieK napisał: Przez TWRP go nie wgrasz, nie mam pojęcia jak to jest z huawei ale prawdopodobnie przez ADB będziesz musiał wgrać, poczekaj na potwierdzenie kolegi wyżej, który bardziej ogarnia te urządzenia. Dokładnie przez twrp nie uda ci się wgrać stock rom. Poszukaj jakiegoś poradnika dotyczącego instalacji stock rom, ponieważ ja swojego huawei juz dawno temu nie posiadam i nie mogę cie przeprowadzić krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 witam tak wiem ze przez twrp nie wgram oryginalnego romu ale wgrywając oryginale twrp wyrzuca mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Bootloader na 100% odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 tak jak na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Andzej Gr napisał: ale wgrywając oryginale twrp wyrzuca mi daj zrzut ekranu z fastboota jak wgrywasz TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 to jest po wgraniu oryginalnego twrp a to po wgraniu twrp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Teoretycznie wszystko jest w porządku. Możesz próbować instalować stock w sposób podobny do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 po pierwsze po użyciu Huawei Extractor nie mam pliku userdata.img podczas wgrywania fastboot flash cust cust.img jak na obrazku i tak samo jes przy wgrywaniu systemu jeszcze mam pytanie czy wgrywać musze przez Wiersz poleceń CMD czy mogę przez skrót na pulpicie Minimal ADB and Fastboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Andzej Gr napisał: jeszcze mam pytanie czy wgrywać musze przez Wiersz poleceń CMD czy mogę przez skrót na pulpicie Minimal ADB and Fastboot ja osobiście zawsze używałem fastboota w sposób następujący, otwierałem folder adb --> ppm+shift--> otwórz okno poleceń tutaj. Co do instalacji stock rom. Po wgraniu TWRP przez adb wpisz komendę fastboot boot recovery.img Gdzie recovery.img to ściezka do pliku. Możesz próbować zainstalować stock rom według tego poradnika. Nie gwarantuję, że instalacja się powiedzie, ponieważ nigdy takowej nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andzej Gr Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 witam ponownie próbowałem tym sposobem i nic chyba oddam go do naprawy bo nic nie wykombinuje dziękuje za zainteresowaniem tematem i pozdrawiam witam ponownie oddałem telefon do serwisu ciekawe co powiedzą jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł, a mianowicie wgranie stock recovery zbootowanie do recovery przez komendę tak jak podawałem wyżej i instalacja z poziomu recowery z folderu dload. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariogruby Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Witam ponownie mam pytanie czy istnieje sposób na odzyskanie partycji systemowej lub stworzenie nowej mam wgrane recowery 3.1.1-0 odblokowany botlander znalazłem artykuł Jak naprawić format pamięci wewnętrznej na tym forum ale mam problemy z zastosowaniem jej czy jest osoba która jest w stanie to ogarnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andzej Gr
Witam jestem nowy proszę o pomoc usunąłem partycje systemową mam tylko recovery czy jest jakiś program do przywrócenia partycji systemowej czy tel to cegła
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi