Gość lukjan32 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 czy można zainstalować na czysto lineage 15.1? mam twrp po polsku. tylko wyeksportuję kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 2. Robimy Full Wipe: Data System Cache Dalvik Cache Vendor 3. Następnie wchodzimy w sekcję Instaluj -> w zależności gdzie mamy ten ROM Klikamy w niego, potem dodajemy do ścieżki Gapps (opcjonalnie) i Magisk (opcjonalnie). Potem już tylko przesuwasz suwaczkiem instaluj i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Tak można. Sam z każdym telefonem tak robiłem jak instalowałem Custom ROM'y. To bardzo zalecana metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Proszę mi napisz po kolei jak zrobić, w twrp po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 dobra, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 dzis zainstalowalem od nowa lineage do 15.1, i nie ma aplikacji od google, app mam mini. czy skasowali? chodzi o sklep google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Na pewno zainstalowałeś gapps? Post ledwo da się zrozumieć, proszę napisz to w pełni po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 zainstalowalem gaaps 8.1 mini arm64, po zainstalowaniu nie aplikacji od google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Inne próbowałeś? W jaki sposób dokonałeś instalacji? Od razu po instalacji systemu czy jak?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Innych nie próbowałem. przez twrp, od razu oba instalowałem lineage i gaaps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
czy można zainstalować na czysto lineage 15.1? mam twrp po polsku. tylko wyeksportuję kontakty.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi