Pawliniak Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Cześć wszystkim, powoli będę starał się zmieniać forum. Chętnie wysłucham waszych propozycji Zmiany: 6.05.2019 Aktualizacja szablonu forum Aktualizacja grup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @Pawliniak Dawaj ciemny motyyyw! :) Jestem typowym jaskrowcem, który nienawidzi wszędobylskiej bieli. Nie na wszystkie strony Stylus oferuje skórkę :) Cieszę się, że zacząłeś coś działać na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Pierwsze co mi przyszło do głowy to może jakieś modyfikacje profili? System tytułów na bazie reputacji? Na pewno to by zachęciło osoby do udzielania się. Wiadomo też, że każdy lubi czytać to co ładne.. Zaproponował bym przejrzyste szablony (lub dosłownie jeden szablon) z dobrze dobraną szatą graficzną dla moderatorów jak i dla administratorów forum, które by pomogły w jednolitym wzorze dodawanie poradników. Efekt myślę, że byłby całkiem niezły. Można by było również pomyśleć o ładzie. Usunięcie starych tematów na forum i dodanie ich w nowej oprawie.. Niektóre są naprawdę nieczytelne dla osób zielonych. Może dobrym pomysłem byłby powrót aktualności wydawanych przez redakcję? Jest sporo możliwych zmian. Cieszę sie, że został postawiony pierwszy krok w odświeżeniu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @CyanowyLenovo styl został dodany. Na dole strony możesz go zmienić. Wdrożę poprawki graficzne na dniach. @Skuchacz modyfikacja profili to bardzo dobry pomysł poszukam czegoś ciekawego. Są rangi możliwe w systemie forum jednak nie mam pmysłu na ich kwalifikacje. Szablon dodawania tematów już był i chyba nie przypadł do gustu użytkownikom. Oczywiście wezmę to pod uwagę i utworzę aktualizacje. Poradniki, tematy również są do zmiany i w tym liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Pawliniak bardzo dobrze wiesz, że możesz na mnie liczyć Dzisiaj zacznę małe prace porządkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Pawliniak Bardzo podoba mi się styl ciemny tylko jak piszę posta to tło jest białe, a tekst taki szarawy. Mógłbyś to przyciemnić? No i nie widzę możliwości dodania grafiki. Gdzieś to zniknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @CyanowyLenovo obrazki dodajemy jako załącznik. Edytor dostał już odpowiedni kolor. Nowe grafiki do dodawania przy poradnikach. Musiałem zrobić je w wyższej rozdzielczości dzięki temu teraz wyglądają znośnie, ale problem bo przy dodawaniu trzeba zawsze rozmiar wpisywać ręcznie podczas edycji obrazka. Pełen poradnik jeszcze powstanie. Zdjęcia screeny z systemu. Lista wymaganych procesów przed instalacją danego systemu lub innej modyfikacji. Opis po polsku systemu dwa, trzy zdania co ciekawego ma system lub modyfikacja. Najczęstsze zgłaszane przez użytkowników problemy z systemem lub modyfikacją. Krok po kroku co użytkownik musi zrobić podczas instalacji. Linki do pobrania wymaganych elementów. Mogą to być linki do wewnętrznych tematów na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 @Pawliniak Tylko, że u mnie tego elementu nie ma. Mam stronę powiększoną na 200% z przyczyn wady mojego wzroku. Przyjrzyj się czy nie znika przypadkiem ten element. Co do grafik są bardzo schludne i mi się podobają nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Wykorzystałeś limit miejsca i dlatego nie mogłeś dodawać. Wszystko zostało zwiększone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 @Pawliniak Teraz jest widoczne. Dziękuję bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Zmieniłbym kolor tekstu przy pisaniu w Czatbox, ten obecny nie jest jakoś wybitnie widoczny. Dodatkowo tutaj również jest czcionka do zmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 1 godzinę temu, MultiGamer napisał: Zmieniłbym kolor tekstu przy pisaniu w Czatbox, ten obecny nie jest jakoś wybitnie widoczny. Potwierdzam jutro będzie zmienione Co powiecie na zbieranie punktów za pomoc innym użytkownikom? Doprowadzisz do rozwiązania problemu użytkownik oznacza, że Twoja propozycja jest rozwiązanie, a Ty dostajesz punkty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 To coś w formie reputacji ma działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 @CyanowyLenovo Tak coś podobnego jednak otrzymuje się punkty za wykonanie pomocy lub napisanie tematu nowego @MultiGamer poprawki wprowadzone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dodanie auto powitania w czatbox. Przygotowuje dodanie ogłoszenia na forum odnośnie do poprawnego dodawania tematów oraz tworzenia zgłoszeń. Uwzględniam taki podział Jak poprawnie napisać temat z problemem Jak poprawnie napisać poradnik W jaki sposób zgłosić niedziałający link Inne ważne informacje Czy o czymś powinienem jeszcze wspomnieć? Prośba o pomoc w wyborze telefonu kolejny ważny temat. Zwiększenie proporcji ikonek na forum. Wszystkie zmiany oparte na wyglądzie są testowane w dziale OnePlus. https://forum.cyanmod.pl/forum/1140-forum-oneplus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 23 godziny temu, Pawliniak napisał: Dodanie auto powitania w czatbox. Dodał bym jakiegoś bota zamiast Twojego profilu. Bota tzn - dodatkowy profil ukryty w aktywności itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Może i racja.. dodałem @Jadwiga Bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Dlaczego Jadwiga? [emoji848]Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Tak bez żadnych powodów. Pierwsze imię, które przyszło mi na myśl Zwiększony limit na avatary do 1MB oraz rozmiar na 1024px Dla moderatorów nowa wiadomość po zakończeniu tematu. Temat jak poprzednio zostaje zamknięty. Dodanie nowego tematu w sprawie niedziałających linków Poprawa szablonu dodania nowych linków dla moderatorów Poprawa szablonu, gdy moderator poprawi temat Dodanie ogłoszeń na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dodanie wyszukiwarki do nowego jasnego szablonu. Domyślny szablon w dziale problemy cm,lineage,android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Szkoda, że wyszukiwarka wyświetla jedynie wyniki z głównej strony jeśli ktoś by chciał szybo znaleźć Redmi Note 4 to mu się nie wyświetli. Dodatkowo przydał by się mały przycisk do przewijania strony na samą górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Pracuje nad ukryciem wszystkich subfor, aby nie było tak. A tak. Opisy również przejdą odświeżenie tworząc ciekawą informacje na temat producenta. W późniejszym etapie telefony zostaną przerzucone do głównych katalogów, aby się wyszukiwały! O przycisku nie myślałem, ale to świetna opcja. Dodane. Jeszcze kilka dni i będzie gotowy poradnik do dodawania poradników odświeżony. Subfora ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Grafiki w dziale "Tworzenie poradników" są za duże względem starych. Jeśli trzeba mogę je przeskalować i wysłać w PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Muszą takie być. Forum nie ma takiej opcji dostosowywania grafik do rozdzielczości. Przy monitorach retina obecne grafiki wyglądają tragicznie. Tak samo rangi musiałem nowe wrzucić w bardzo dużej rodzielczości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi