SzeryfID Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wygasł link gapps dadzą panowie ? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincher Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam. Pobrałem wszystko. Miałem już Cyanogenmod 10, więc od razu przeszedłem do instalacji 11. Niestety gapps nie chciało zainstalować, bo podobno mam za mało miejsca w systemie???? (Co zrobić żeby mieć? Gapsy miały około 300MB) Wgrałem więc mikro gapps, jak i później mini gaps, ale niestety wyskakuje mi po włączeniu komunikat, że nie działa trebuchnet <-jakoś tak, niestety aplikacja ustawienia też nie działa i ogólnie troszkę nie wiem co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Instalujesz Gapss od PA-Gapps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irondick Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Co do gapssów to zainstaluj tą najlżejszą paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyche Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 słuchajcie zainstalowałem sobie cm 11 i takie dwie sprawy:*Świecące przyciski - wyłączam całkowicie podświetlenie przycisków w ustawieniach, ale gdy dostaje powiadomienie to zaczynają świecić i nie gasną w ogóle. Trzeba od nowa ustawiać żeby się nie świeciły. Jest do tego jakiś fix? Szkoda mi baterii na takie świecenie. *Kontakty - pozapisywałem sobie od nowa numery telefonów w pamięci telefonu i tu dzisiaj patrzę, a wszystkie zniknęły. Jest to jakiś częsty problem, który będzie się powtarzał? Jak tak to zapisywać na koncie google, a może lepiej na karcie sim? A może są jeszcze jakieś inne metody przechowywania takich danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co do kontaktów, to ja je trzymam i zapisuje na koncie google. Tam mi nie znikną i dowolnie moge nimi zarządzać. Co do fix-a, to musisz poszukać na stronie xda. Ale wątpie aby był na to jakiś fix. To pewnie jest u ciebie incydentalny przypadek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz j Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 panowie po instalacji tego romu nie moge importowac kontaktow sim mimo ze tam sa. Jakas podpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymko150 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 mam pytanie ; jaka wersie cm 11 polecacie do ace 2 ( chodzi o aosp czy TeamCanjica itd. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przetestuj sam obie wersję i nam powiedz:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conteratackx Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 O co Chodzi z Wersją "P" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaninio Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wszystko ok Panowie tylko czemu nie działa swap na cm 11zrobiłem po przez novathor na 10.2 działa a na tym nie pomocy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kernel chrono jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 @karaninio opisz dokładnie problem, czy masz te apke jak novathor setting i co się dzieje po zaznaczeniu swap itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 mi w sumie na 10.2 nie działało a tu tak xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi