NeoCM Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Możesz jaśniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubQn Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Mam jedno pytanie. Otóż wgrałem cyanogenmoda wszystko ładnie śmiga, ale mam jeden problem, a mianowicie nie chce mi wykryć Karty SD. Jeśli wchodzę w opcje>pamięć jest pokazana, jednakże jak chcę pobrać coś z google store lub przenieść na kartę, pisze, że nie ma tyle pamięci lub, że jej nie mam.EDIT:Przeszukałem forum i znalazłem odpowiedź, problem rozwiązany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekin Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja mam biały ekran przy wybudzeniu i nic nie moge zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Będziesz musiał wgrać od nowa stock-a i zacząć całą procedurę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebik2303 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siemka zaraz zobacze to! Ale mam pytanko jak mi się wyładuje telefonik to działa ładowanie na wyłączonym czy musze jakoś prostownikiem go włączać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie rozumiem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcazbest Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie czy jest jakiś cyanogenmod na mini 2 w którym wszystko działa ? Włącznie z aparatem itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Możesz użyć innej aplikacji do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcazbest Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czyli mam rozumieć że jak zainstaluje np. Focal to aparat będzie działał tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czemu jeszcze tego nie uczyniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio009 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Siemka Mam pytanie odnośnie oficjalnej aplikacji Youtube. Czy wszystko działa jak należy? Bo jak miałem zainstalowanego CM 10.2, to mi strasznie ścinało obraz gdy włączałem HQ, ale dźwięk był w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 @pawcio009 jeżeli oficjalna aplikacja nie spełnia wymagań spróbuj zainstalować tą https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supertubeplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio009 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Instalowałem TubeMate, w której była możliwość wyboru rozdzielczości, ale niestety mój miniacz powyżej 320x240 zacinał Nawet zwykłe filmiki nagrane jeszcze na andku 2.3 tak samo się zacinały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Chyba...czas na zmianę telefonu...Tak naprawdę...to masz mało pamięci ram... połowę zżera system, a mniejsza połowa na twoje akcje...Nic dziwnego, że sobie nie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio009 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zdaję sobię sprawę z tego, że ten telefon jest przestarzały, ale Xperia J, która ma podobny procesor, większy wyświetlacz i taką samą ilość RAM-u jest w stanie odtwarzać filmiki w jakości HQ.P.S. Telefon zmieniam na Motorolę Moto G, gdy zarobię w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam czy jest juz moze rozwiazany problem z tym Aparatem ?? jesli tak prosil bym o namiar z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeśli masz zepsuty aparat to pobierz jakąkolwiek aplikację ze Sklepu PlayWysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 juz to robilem i wyskakuje mi taki komunikat failed to connect to android camera (error code 1) przy jakiejkolwiek camera zoom fx itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Spróbuj zainstalować system jeszcze raz i wykonaj Full Wipe. Wysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nic To nie dalo dzieki za pomoc dam juz sobie rade bez tego aparatu az tak bardzo go nie potrzebuje w tym telefonie ale jesli znajdzie sie jakies rozwiazanie na to dajcie znac dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie widzę, aby ten CM 11 dla tego modelu był rozwijany.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxsuu Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A aplikacja np na androida 4.1 działają na tym romie czy tylko to jest taki wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 @Zaxsuu To nie jest wygląd... to jest cały system. A co do aplikacji to powinny działać. Chyba że robione są TYLKO pod 4.1, ale zazwyczaj jest "4.1 i nowsze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszek Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Google APPS, link nie działa, przenosi nas do innej witryny i nic ;dMa ktos może link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) prosze edit , Jenkins wydał ostateczną akutalizacje dla cm 11Jeżeli ktoś ma problemy z Gappsami to do tego małego urządzenia wchodzą micro ,a nie te duże co są w linku. Edytowane 21 Września 2014 przez Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi