stStrzelec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Kiedy będzie wersja, w której będzie wszystko dzialac Edytowane 8 Stycznia 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Musicie śledzić wątek. Tego nie jesteśmy wstanie powiedzieć kiedy.. Zależy od developerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kiedy będzie wersja, w której będzie wszystko dzialacpolecam ci spojrzeć na mój poradnik "jak naprawić pamięć wewnętrzną" w galaxy mini 2 w cd romy czy jak tam. Będzie ci działać wszystko oprócz KAMERYWysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Rydzewski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć cokolwiek o White Screen-ach w Kitkat na miniaczu bez nfc? Wszystko mam zrobione jak wypisaliście w temacie, jednak podczas odblokowywania telefonu wyskakuje white screen, w niektóryc przypadkach pomaga tylko wyciągnięcie baterii w innym momencie, trzeba zablokować i odczekać stosowny czas, który raz jest długi a raz krótki. Miał ktoś już taki problem? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hmm Wgrać od nowa rom bez WIPE.Jedynie usunąć zawartość davlik-cache w advance w recvoery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Rydzewski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzięki z apomysł ale niestety nic to ni dał. Próbowałem już wielokrotnie, różnych rozwiążań z wipami i nic Chyba zostaje czekać na aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 WERSJE NIGHTLY : http://goo.im/devs/thewhisp/jena-cm11-nightly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyPsk Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Czy dziala juz moze chociaz aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 LennyPsk . Przy opisaniu instalacji widnieje link do naprawy pamięci zewnętrznej . Polecam zainstalować ci najnowsze wersje nightly : http://goo.im/devs/t...na-cm11-nightly oraz to na naprawienie aparatu http://forum.cyanoge...-galaxy-mini-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moris299 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Możecie zmieniać częstotliwość procesora czy mi znowu coś nie działa? Bo u mnie, po zmianie - bez względu czy na mniejsza czy większą częstotliwość - telefon się zacina i trzeba wyjąć baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 mi wszysko działa. może zainstaluj od nowaWysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9042 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A macie wersje wideo tego poradnika jak to zainstalowć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mamy wideo. Zobacz to! http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/603-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-rom-samsung-galaxy-mini-2-gt-s6500/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9042 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki a zdjęć też niemacie ?? Edytowane 23 Lutego 2014 przez Pawliniak Nie cytuj ostatnich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie nie mamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 U mnie Wi-FI się nie włącza, aparat, Google play, wiadomości. Nie otwiera mi sklepu google play!?? Why?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raster123PL Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Dzieki, wszystko śmiga jak należy Edytowane 1 Marca 2014 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dobra. Teraz usuwa mi w ogóle cały aparat z telefonu którego nie da się przywrócić. Skrót, dane itp.. Jak to naprawić..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyPsk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mi nie chce przypisac uprawnien roota do batery calibration i nie moge skalibrowac bateri a trzyma max 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zobacz czy da się zaktualizować superSU w Google PlayNo i spróbuj zainstalować busybox innstaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c0d3r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Czesc jest moze inny rom z CyanogenMod androidem 4+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tu masz oficjalne wieści na temat portów CyanogenMod..http://wiki.cyanogenmod.org/w/Unofficial_Ports#Samsung_Galaxy_Mini_2 Innych niestety brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kateusz123 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 kiedy mozna sie spodziewac poprawek dla cm, poniewaz mi nie dziala karta pamnieci a ten sposob w poradniku nie pomaga ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 To pytanie jest jak na razie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_lewicki Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 wie ktoś jak naprawić white screen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi