Pawliniak Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) CyanogenMod 11.0 dla Samsung Galaxy Mini 2! Co nie działa?- aparat Dodatkowe informacje / zasoby:Google apps: http://forum.cyanogenmod.pl/licznik/click.php?id=GAppsDownload: https://db.tt/nBVOIeBm Instalacja:1) Instalujemy http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6028/2) Pobieramy ROM .zip3) Pobieramy Google apps (opcjonalnie)4) Umieszczamy pobrane pliki na kartę pamięci5) Przechodzimy do recovery mode6) Wykonujemy backup jeżeli chcemy7) Wipe data/factory reset 8) Format /system9) Instalujemy rom10) Instalujemy Google apps11) Uruchamiamy ponownie Oparte na:TheWhisp, erikcas, legaCyMod, Dazzozo and everyone else that is working on CM11ROM OS Version: 4.4.x KitKatROM Kernel: Linux 3.4.xROM Firmware Required: CWM 6.0.4.5+Based On: CyanogenMod Dla osób, którym nie działa karta pamięci: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1177-naprawa-pami%C4%99ci-wewn%C4%99trznej-samsung-galaxy-mini-2/ Edytowane 18 Maja 2015 przez Pawliniak Nowy link 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatos Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Siemka chłopaki powiedzcie mi co się dzieje,że aparat nie działa na innym forum wyczytałem,że kolesiowi na wersji 10.1 działał jak to możliwe pozdrawiam.A i czy istnieje możliwość,że będzie działał jak zainstaluję camera JB+ v3.0No i ładnie ten cm11 nie da sie zainstalować zrobiłem wszystko co w instrukcjach error in sd card...nie wiem wracam na razie do 2.3.6 o ile da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zainstalowałeś? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6045/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatos Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Już sobie poradziłem tak jak napisałeś trzeba było wgrać nowszą wersje cwm.Tylko dalej jest problem z aparatem i nie wykrywa karty tzn..niby wykrywa ale nie mogę mieć dostepu do plików a jak podłącze tele do kompa to wykrywa "przenośny magazyn multimedialny"da radę coś z tym zrobić?A może od nowa muszę go zrootować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gemba0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 nie działa mi WIFI na cm11, nie ma aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGalaxy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 To tak wady tego android. Nie dziala karta pamiec zewnetrzna jak i ta wewnetrzna.Czyli jak na dzien dzisiejszy zaistalujecie tego android to musisz sie z tym pogodzic bo macie niecaly 1 gb wewnetrznej pamieci. Druga rzecz to nie ma aparatu, chcociaz w CM 10.1 byl i dziala robil zdjecia itd ale kamera nie dzialala. No a reszta dziala wsztko sprawne, jezeli jeszcze znajde jakies bugi, braki to dam wam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatos Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja tam wróciłem do 2.3.6 i robię kupę na te trefne (jak na razie)C.W.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Najbliższa aktualizacja powinna usunąć większość błędów. Developerzy pracują już nad bardziej stabilną wersją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPcraft Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja czekam na bardziej stabilna wersje /; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 to są początki CM11 - dlatego część rzeczy nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariatos Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak będzie stabilna wersja i wszystko będzie ładnie działać łącznie z aparatem to może się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 To kwestia czasu..Nie liczcie na wersje stable, jedynie coś w stylu nightiles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Wiem, powiecie, że coś ze mną nie tak D: , ale mam pytanie ; jak wgrać pliki na kartę ^^ Edytowane 30 Grudnia 2013 przez NeoCM interpunkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przenieś je na kartę pamięci.One są w postaci zip kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Podłącz telefon do komputera i skopiuj pobrane pliki na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) tak wiem , mianowicie chodziło mi o to w jaki folder edit; Jak próbuje coś włączyć to telefon tego nie włącza ;_;od godziny próbuje to zrobić ale się nie da .. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Pawliniak Pomagamy tylko na forum. Proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wrzuć do głównego katalogu lub zrób screena listy folderów dostępnych na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 będę pisał na pw żeby tu nie spamić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Utwórz temat http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/400-pomoc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 nie mogę odpalić recovery mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zainstalowałeś? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6028/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/598-teamwin-recovery-project-twrp-24/ok zainstalowałem to co podałeś- nic , czy przy wgrywaniu przez odina po jakimś czasie telefon ma sie sam włączać ?dam znać jak zainstaluje roma instalacja się nie powiodła - error in cm- 11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPcraft Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 a zainstalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 zaraz zainstaluje i dam znać działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to podziel się później opinią - jak działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi