Gość rakers Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Installer opluwa mnie komunikatem unsupported version soft. Teraz tak. KitKat albo stery. Downgrade do 4.3 ? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przez installer downgrade nie zrobisz, jedynie poprzez CWM Tu nie powinno mieć znaczenia czy masz 4.4 czy 4.3 - jeżeli chodzi o CM.Ale installer jak dla mnie to zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Downgrade idzie WUGsem.... Obstawiam stery na Win 8.1 64 bit enterprise. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 którą wersje masz Nexus-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 2012 dwie sztuki. Jedna na stocku.Downgrade WUGsem do 4.3 i installer instaluje CM w wersji stable.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wgrałeś tego cyjana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wgrałem.Zrobiłęm to tak jak napisałem powyżej. Niestety Installer nie łąpie kitkata. Ale nie wiem czy w wersji 4 czy 4.4.2. Obniżyłem stocka WUGsem do 4.3 i wgrałem installerem.Mam stable 10.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ten installer jest niedopracowany. Ja go nie używam. A telefonie można pobrać rom bez installera, trzeba tylko zmienić sprawdzaj aktualizacje dla każdej wersji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak widać nie jest dopracowany. Ale ja nie mam czasu siedzieć i dłubać. Odpalam i jadę. Dopracują go. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Cm Ci dobrze działa? Bateria jak? zżera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie wiem. W nocy wgralem. Dam za parę dni odpowiedz. Ma szybsze animacje niż stock. Zużycie RAM na poziomie 560 ramu. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Bateria normalnie. Płynność w stosunku do stocka niestety słaba. Reakcja na dotyk niższa. Gorsze animacje. Nie wiesz czego to wina. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szczerze to nie wiem.Widocznie kiepski developer robi rom na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zobaczymy kiedy będzie 4.4 .x stable na n7. Tak się zastanawiam czy oni port robią czy czysty modyfikują. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Za tym stable sobie poczekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość rakers
Installer opluwa mnie komunikatem unsupported version soft.
Teraz tak. KitKat albo stery. Downgrade do 4.3 ?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi