Pawliniak Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Uwaga! Niestety nie mogę dać gwarancji na to że ten sposób w 100% jest bezpieczny dlatego jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za szkody. 1. KDZ Update EnglishŚciągnij program KDZ z tej strony:kdz update english.zipProgram jest bez instalacyjny i gotowy do użycia, ale to potem. Wypakuj go najlepiej na pulpit komputera.2. Sterowniki LGLGUnitedMobileDriver.rarPo ściągnięciu programu ściągnij sterowniki LG i zainstaluj na komputerze. 3. Soft od LGPobieramy softhttp://lg-phone-firmware.com/index.php?mod=Lg+Optimus+L3&paese=POL%2FPOLAND&id_mod=114. LG ModemTeraz wyłącz LG Modem w swoim komputerze. Aby to zrobić wejdź w manager urządzeń, znajdź zakładkę modem i wyłącz LGE Virtual Modem.5. Download Mode (Emergency Mode)Zanim zaczniesz wgrywać soft należy na wyłączonym telefonie włączyć tryb download mode klawiszami vol-, vol+ oraz power. Bez tego nie będziesz mógł/mogła wgrać soft. Na koniec podłącz telefon pod USB. Usłyszysz charakterystyczny dźwięk wykrycia telefonu przez komputer.6. Wgrywanie softuTeraz możesz przystąpić do wgrywania softu. Otwórz program i tam gdzie pisze Software update wybierz następujące parametry:Type: 3GQCTPhoneMode: DIAGKDZ file - tu wybierz ściągnięty softNa sam koniec wybierz Launch software update. Zaczekaj, aż soft się wgra, a telefon uruchomi się ponownie. Udało Ci się uratować telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzak1414 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 U mnie w managerze nie ma zakładki modem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ale masz problem ze sterownikami jak ja widzę "nieznane urządzenie" Po zainstalowaniu programu winien być na pasku z prawej strony.. tam gdzie masz GG- tam tego poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jestem w stanie dać stały link do V10K_00.kdz. Link prowadzi do MEGA.co.nz, jakby ktoś chciał, mogę podać, jako że bardzo ciężko obecnie znaleźć jakiekolwiek KDZ'y.Charakterystyka:MultilangEuropeNiebrandowanyStock 2.3.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zapodaj ten link tutaj w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) [MEGA.NZ] V10K_00.kdz Link do chmury MEGA, w przypadku niezgodności z regulaminem forum proszę o dodanie wyjątku z powodu niemożności (niemal) znalezienia jakiegokolwiek pliku tego typu - linki do takowych wygasły wszędzie. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez C0nvert-R Aktualizacja odnośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet DoKa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Siema, Mam problem niby wszystko było w porządku jak instalowałem na końcu wywaliło mi error jakiś a ekran na telu zatrzymał się na logo i migał na biało i na logo i tak cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 zbootuj do recovery i zrób wipe (domyślnie wchodząc do recovery automatycznie robi Ci wpie) następnie zrestartuj kdz'ta i sflashuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi