Mitlex Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam, mam taki telefon jak LG G6 G600LR i G600KR, w jaki sposób mogę wgrać do nich wersję europejską bądź spolszczyc w 100% oprogramowanie? Raczej wgranie innego softu z modelu np.H870 Ucegli telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 [emoji848] powinny być aplikacje na google play, które w jakimś stopniu spolszczają systemy, nie w 100% ale zawsze coś. Jednak nie wiem czy rootu nie beda wymagaly Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, mam taki telefon jak LG G6 G600LR i G600KR, w jaki sposób mogę wgrać do nich wersję europejską bądź spolszczyc w 100% oprogramowanie? Raczej wgranie innego softu z modelu np.H870 Ucegli telefon?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi