mrjaras Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Chciałbym zaprezentować grę na androida, którą stworzyłem hobbystycznie w wolnych chwilach. Jest to platformówka z elementami przygodowymi. Głównym zadaniem jest zebranie wszystkich 222 monet. Ale to jeszcze nie wszystko. Po drodze gracz natknie się na cztery kolorowe klucze: czerwony, niebieski, zielony i żółty. Aby skończyć misję powinien je zebrać i dopasować do odpowiednich kłódek znajdujących się w innych częściach planszy. Oczywiście jest mnóstwo złych zwierzątek, po zetknięciu z którymi postać gracza staje się bardziej przezroczysta (gdy zniknie zupełnie - gracz ginie i gra się kończy). Pomóc w podreperowaniu energii mogą grzybki, lecz tylko niektóre (część jest trująca) i zebranie odpowiedniej ilości punktów. Gra oczywiście darmowa. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coins.projektjk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ciekawie się zapowiada, w wolnej chwili przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.fiszka@o2.pl Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Testowałem, polecam. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Czegos mi brakuje ale nie wiem czego [emoji848]Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi