Monokuma Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Witam. Otóż mam taki problem. Wgrałem resurrection remix od novafusion. W wersji 6.0Na swojego I8910NPoprzez twrp 3.0Razem z gaaps, i teraz mój telefon zawiesza się cały czas na logo resurrection remix.I żadne próby włączenia czy to download mode czy recovery mode. Nie przynoszą żadnego efektu.Kombinuje klawiszy volume down +home +powerOraz volume up + home +power skutkują tylko restartem telefonu lub przejściem dalej do loga resurrection remix oraz ładowaniem w kółko.Jedyna kombinacja klawiszy która działa do volume down + volume up i power. Po chwili telefon się wyłącza, puszczam volume down. Trzymając volume up.I telefon wchodzi w kernel panic.Wyświetla mi się taki oto komunikat jak na zdjęciu.Da się jakimś innym sposobem wejść w recovery lub download mode. Czy pozostaje mi już tylko usb jig, lub wymiana płyty głównej?Telefon kupiłem z brandem Orange.Potem zrobiłem mu debranding plus twrp.Wgrałem CM11 od novafusion.Nie działały gaapsy, bo bym dalej nie grzebał i zostawił jak było.Podkusiło mnie żeby wgrać resurrection remix 6.0 od novafusion.I mam chyba semi bricka zamiast sprawnego telefonu.Jakieś pomysły jak go jeszcze ożywić? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czteroplikowy soft wgraj przez OdinWysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Czteroplikowy soft wgraj przez OdinWysłane przy użyciu TapatalkaAle jak? Skoro telefon nie wchodzi mi żadnym sposobem w download mode?Zamówiłem dzisiaj jiga usb z allegro.Teraz czekać aż przyjdzie Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 A no tak nie doczytałem tego, daj znać czy da radę Wysłane przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monokuma Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 A no tak nie doczytałem tego, daj znać czy da radę Wysłane przy użyciu TapatalkaJig jeszcze nie dotarł a udało mi się naprawić s3 mini.Wpadłem na pewien pomysł.Podłączyłem go pod ładowarkę. I zaraz po tym jak włącza się to kółeczko ładowania. Wcisnąłem kombinację od wejścia w download mode. I telefon za którymś razem wszedł w download mode.Obecnie flaszuje się odinem.Teraz wgrać twrp i sprawnego custom roma Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Monokuma
Witam. Otóż mam taki problem. Wgrałem resurrection remix od novafusion. W wersji 6.0
Na swojego I8910N
Poprzez twrp 3.0
Razem z gaaps, i teraz mój telefon zawiesza się cały czas na logo resurrection remix.
I żadne próby włączenia czy to download mode czy recovery mode. Nie przynoszą żadnego efektu.
Kombinuje klawiszy volume down +home +power
Oraz volume up + home +power skutkują tylko restartem telefonu lub przejściem dalej do loga resurrection remix oraz ładowaniem w kółko.
Jedyna kombinacja klawiszy która działa do volume down + volume up i power. Po chwili telefon się wyłącza, puszczam volume down. Trzymając volume up.
I telefon wchodzi w kernel panic.
Wyświetla mi się taki oto komunikat jak na zdjęciu.
Da się jakimś innym sposobem wejść w recovery lub download mode. Czy pozostaje mi już tylko usb jig, lub wymiana płyty głównej?
Telefon kupiłem z brandem Orange.
Potem zrobiłem mu debranding plus twrp.
Wgrałem CM11 od novafusion.
Nie działały gaapsy, bo bym dalej nie grzebał i zostawił jak było.
Podkusiło mnie żeby wgrać resurrection remix 6.0 od novafusion.
I mam chyba semi bricka zamiast sprawnego telefonu.
Jakieś pomysły jak go jeszcze ożywić?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi