Anonim_wy Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witam Ostatnio dostałem telefon od kolegi i jak wkładam kartę wyskakuje mi menadżer Kart sim gdzie kartę czyta ale jak nieznana nie mogę dzwonić i SMS'ować karty tez nie czyta w custom romach mimo ze telefon jest nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 IMEI masz? Karta SIM działa na innych urządzeniach?Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Tak zauważyłem też że gniazdo nr 2 działa normalnie ale w custom tomach już nie gniazdo nr 1 w ogóle nie działa w sensie czyta kartę jaka nieznana Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A na stocku wszystko ok?Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Oczywiscie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Przy otwieraniu aplikacji samsung ukazuje mi się takie okno z niewiadomej przyczyny Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Telefon wcześniej posiadał stock z plusa lecz kolega zmienił go na xeo ja też próbowałem wygrywać najnowszy stok ale dalej to samo Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wychodzi na to, że to wina custom romow, trzeba czekać na łatkę od deweloperaWysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Witam Ostatnio dostałem telefon od kolegi i jak wkładam kartę wyskakuje mi menadżer Kart sim gdzie kartę czyta ale jak nieznana nie mogę dzwonić i SMS'ować karty tez nie czyta w custom romach mimo ze telefon jest nowy
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi