Monokuma Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Da się coś takiego zrobić na tym staruszku?Właśnie wpadł mi w ręce. Wgrałem już cm 10. Tylko boli ta mała ilość dostępnej pamięci na instalację aplikacji.Mam do dyspozycji kartę pamięci 16gb.Chciałbym żeby cała służyła jako pamięć wbudowana.Jakieś rady? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Link2SDWysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 W dniu 9.09.2018 o 13:18, DusieK napisał(a): Link2SDWysłane przy użyciu TapatalkaW to się nie będę bawił.Myślałem że jest jakiś inny sposób na zamianę pamięci wbudowanej z kartą pamięci.Ale skoro się nie da. To po prostu zainstaluje system bez gaaps. I tak jest to telefon zapasowy Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi