Monokuma Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Da się coś takiego zrobić na tym staruszku?Właśnie wpadł mi w ręce. Wgrałem już cm 10. Tylko boli ta mała ilość dostępnej pamięci na instalację aplikacji.Mam do dyspozycji kartę pamięci 16gb.Chciałbym żeby cała służyła jako pamięć wbudowana.Jakieś rady? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Link2SDWysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Link2SDWysłane przy użyciu TapatalkaW to się nie będę bawił.Myślałem że jest jakiś inny sposób na zamianę pamięci wbudowanej z kartą pamięci.Ale skoro się nie da. To po prostu zainstaluje system bez gaaps. I tak jest to telefon zapasowy Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi