DusieK Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hej! Sprawa wyglada następująco. Polecacie jakiś rom z Androidem Oreo (8.0 bądź 8.1) na LG V10? Najlepiej jakby nie ciął się jak emo [emoji1317] Wszystkie propozycje rozważę! Najlepiej linki jakby były [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Z ciekawości wszedłem na XDA zobaczyć co jest dostępne. Rzucił mi się w oczy jedynie: CypherOS 6.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 To widziałem, czterech liter nie urywa. Chyba jednak nic ciekawego nie ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi