Paweł Podbiegły Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Hej, Po wgraniu androida z strony producenta nie wykrywa mi karty sim , próbowałem chyba wszystkiego . mógłby mi ktoś pomoc co zrobić z tym, czy ktoś miał taki sam problem ? ... Za pomoc przewiduje nagrodę . Strasznie mi zależy aby to naprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Sprawdź IMEI jaki masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Podbiegły Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 ******************** , a na *#06* nie wyświetla mi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Nie musiałeś go wpisywać Pokaz screna jaki błąd Ci się wyświetla bądź co tam masz napisane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Podbiegły Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 prosze bardzo problem rozwiązałem , wgrałem Update Stock EMUI 4.1 . Temat można zamknąć i przypiąć jeżeli komuś się przyda w przyszłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi