Kacper Chrobak Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Próbowałem już wielu sposobów na root mojego telefonu LG Spirit LG-H420 i nie mogę go zrotować ciągle wyskakuje mi root fail pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Proszę opisać jakie procedury wykonywałeś krok po kroku. Pomoże nam to zdiagnozować problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 I prosiłbym o dokładną wersje urządzenia, spiritow było kilka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Chrobak Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Proszę opisać jakie procedury wykonywałeś krok po kroku. Pomoże nam to zdiagnozować problem.Prubowałem zrobić rota przez kingroot i kingo root nie jeden raz Wysłane z mojego LG-H420 przy użyciu Tapatalka I prosiłbym o dokładną wersje urządzenia, spiritow było kilka Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkModel mojego telefonu to LG Spirit LG-H420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 1. LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3.exe 2. Zainstalować sterowniki (tzn. LG United Moblie Drivers) 3. Można włączyć w telefonie tryb samolotowy. Wszystko robiłem z włożoną kartą pamięci i kartą SIM. 4. Włączyć tryb debugowania USB (ustawienia systemu / ogólne / opcje dla programistów / zaznaczyć debugowanie USB) 5. Podłączyć telefon kablem to kompa 6. Run "LG Root script" 7. Po chwili powinien pojawić się komunikat na telefonie "zezwolić na debugowanie USB", zaznaczyć "zawsze" i zaakceptować. 8. Dalej wszystko dzieje się samo - telefon zrestartuje się do download mode 9. Jeśli pojawi się napis: "Please press ctrl+c, and then type N and enter to reboot", wciskamy ctrl+c, a następnie wpisujemy "N" i wciskamy enter 10. Rebooot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Chrobak Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dzięki sprubujeWysłane z mojego LG-H420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Chrobak Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 coś mi nie działa pobieram to na kompa potem instaluje włanczam tryb samolotowy debugowanie usb podpinam kablem do kompa i pisze mi że pobrane sterowniki i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Windows 10? Trzeba wyłączyć podpisywanie sterowników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kacper Chrobak
Próbowałem już wielu sposobów na root mojego telefonu LG Spirit LG-H420 i nie mogę go zrotować ciągle wyskakuje mi root fail pomóżcie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi