mlodzian Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam, moze na poczatek wszystkich uprzedze, iz jak zapewne widac jestem nowy lecz co wazniejsze korzystam tylko i wylacznie z tableta na andku 4.0( siostry wiec czas bardzo ograniczony) i tej nieszczesnej motce flipout i db lacza wifi, wiec mala prosba zeby kazdy darowal sobie komentarze typu ,,poszukaj tu: google.pl'' albo ,,dokladnie przeczytaj inne fora'' bo problem polega na tym, ze mimo db predkosci neta przegladarki na telefonie strasznie sie tna sa mozolne i dosyc czesto strony nie otwieraja sie w pelni. Do zeczy, czy jest mozliwosc pobrania plikow nowego androida i zainstalowania z poziomu samego urzadzenia mobilnego? BEZ UZYWANIA KOMPUTERA bo takiej mozliwosci nie mam. I czy zamiast tej marnej wersji 2.1 moge wgrac np 4.0 albo CM do wersji 2.3.7? Generalnie to to rozwiazanie najbardziej by mnie interesowalo, widzialem nawet klipl na YT ze w SE Xperia X8 andka 4 da rade wrzucic i smiga super wiec chcialbym zrobic to samo u siebie ale jesli nie to chociaz to standardowa wersje bo tel sie bardzo popsul a innego nie mam. Pozdrawiam i czekam na kazda pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie ma takiej możliwości. Prawdopodobnie nie masz roota, odblokowanego bootloadera i wgranego recovery. To wszystko powoduje że prawie nie realne jest wykonanie tego bez komputera. Sent from my LG-P760 using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 http://androidos.webig.pl/root-recovery/motorola-flipout-root-i-recovery/ MUSISZ użyć komputera... ale poszukaj aplikacji z4RootTo aplikacja apk i niektóre telefony dały się tym sposobem zrootować- tym bardziej jak masz Gingerbreda.tu link do z4roothttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi