Anonim_wy Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Witam chciałem na swoim s8 powrócić do nougata i próbowałem wgrać lecz bez skutku wyskakuje mi napis (patrz zdjecie)i na odinie fail ściągnąłem na sam bootloader i nic ciągle fail nie wiem jakiś rady lub rozwiązanie tego problemu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jest też program dedykowany Samsungowi do tego ale nie pamiętam nazwy. http://www.techoxygen.com/samsung-frp-tool-2017-reset-frp-lock-free/ http://www.techoxygen.com/bypass-google-account-frp-samsung-galaxy-s8/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Sprawdź ten poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nie da rady zrobić downgrade dla modemu i bootloadera ale nugat będzie działał na nowym bootloaderze i modemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 a jest jakiś sposób na obejście blokady Gmail gdyż zapomniałem hasła a niestety konto spisane na straty wiem ze słaba wymówka mogę podesłać dowód że telefon jest prze ze mnie zakupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nie da się, nie ma takiej możliwości Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 O co ci chodzi? O konto Google? Jest mnóstwo sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Tak wiem próbowałem już tego chodzi o to że chcialem zrobic downgrade żebym mógł użyć tych opcji nadesłanych przez Ciebie tylko mam 8.0.1 oreo A większość filmików jest 7.1.1 nougatWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To ciekawe bo ja znalazłem sporo dla idei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 już tego próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 dobra Juz zrobiłem dzieki za pomoc leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Witam chciałem na swoim s8 powrócić do nougata i próbowałem wgrać lecz bez skutku wyskakuje mi napis (patrz zdjecie)i na odinie fail ściągnąłem na sam bootloader i nic ciągle fail nie wiem jakiś rady lub rozwiązanie tego problemu
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi