FafloN Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie wiem co sie stało po wgraniu romu telefon sie już nie uruchomił czarny ekran i podświetlone klawiszenerwica zrobiłem cegłęHELPPPPPPPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Spokojnie - uceglic te telefony to trzeba miec swoisty nie fart.Sprawdz czy dziala ci recowery, nastepnie trzeba przywrocic system. To zdazylo zaraz po flashowaniu ??Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FafloN Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 kombinacja volume up + power nie działa czyli do recowery nie wejdęa to sie stało po flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Malo czytales forum dot. Twojego problemu. Tematow jest malo ale w alcatelu mielismy juz twoj problem i go rozwiazalismy.Wysłane z mojego HTC Vision 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Tak jak aloisy mówi. Poczytaj o fastboocie. Jeśli uda Ci się wejść w ten tryb to daj znać, powiem Ci co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FafloN Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 uruchomiłem fastboota z kompa i mam takie cośC:android-sdkplatform-tools>fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5-ot908.imgsending 'recovery' (4458 KB)...OKAY [ 1.120s]writing 'recovery'...OKAY [ 0.708s]finished. total time: 1.830sC:android-sdkplatform-tools>fastboot reboot-bootloaderrebooting into bootloader...OKAY [ 0.002s]finished. total time: 0.003sale po restarcie nie wchodzi w recoverynadal czrny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Bo wchodzisz do bootloadera a nie do recovery... Teaz jestem na komorce ale Grzegorz może pomoże.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FafloN Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 ok chłopaki jakoś się udało nie było łatwo prościej było wgrać androida do HTC HD 2tylko ja do tego alcatela wgrałęm innego roma nie z tego modelu mój nie fartten rom Move mnie interesuje ale denerwuje mnie to że ta kamera nie chodzi i tą klawiature trzeba wgrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co do języka polskiego zapraszam do pracy: Alcatel ot-908. Język polski dla stockowego ROMu. Każdy może dać coś od siebie Problem uważam za rozwiązany. Zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FafloN
Nie wiem co sie stało po wgraniu romu telefon sie już nie uruchomił czarny ekran i podświetlone klawisze
nerwica zrobiłem cegłę
HELPPPPPPPPPP
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi